Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Catrine tabte 53 kilo

Nyt fra Hjemmet
– Jeg gemte slik imellem håndklæderne. Jeg købte hver dag for 50-100 kroners slik og spiste det på vej hjem fra arbejde. Skiftevis hos bageren, lokale forretninger og på tanken. Jeg købte altid meget, for så troede ekspedienten, at vi var flere om at spise det. Men der var kun mig!
Catrine Lysdal på 36 år sidder i sin lejlighed i Frederikssund og fortæller om den overvægt, som hun levede med i sine tyvere og starten af trediverne.
Lejligheden er lys og fyldt med tændte stearinlys. På gulvet og i sofaen ligger fire langhårede katte, der en gang imellem rejser sig for at spankulere over til Catrine i håb om at blive kælet med.
Annonce

Catrines afhængighed af slik foregik i smug, ikke engang hendes daværende mand kendte til det, og hun var organiseret, når det gjaldt om at slette sporene.
– Jeg smed slikpapiret ud ad vinduet på vej hjem fra arbejde, og når jeg spiste ude, spiste jeg altid sundt, og så åd jeg slik, når jeg kom hjem, siger hun.
Catrine blev større og større. Ingen kunne forstå, hvorfor hun tog på, når hun altid spiste sundt. Derfor bildte hun sine nærmeste ind, at hun havde for lavt stofskifte og var syg. En løgn, hun gentog så mange gange, at hun til sidst selv troede på den.
– Jeg var ulykkelig i mit ægteskab, og derfor trøstespiste jeg, siger hun, og fortsætter:
– Jeg nåede op på 138 kilo. Jeg havde simpelthen givet op.
Catrines liv ændrede sig i 2000, da hun fik en datter.
– Jeg revurderede mit liv. Jeg blev skilt, og jeg besluttede, at min datter Natalie ikke skulle vokse op og være flov over sin mor. Hun skulle ikke døje med de samme problemer, jeg har haft. Så for hendes skyld besluttede jeg, at der skulle ske noget.
Tekst: Luise marie Bekker
Foto: Pia Burmølle Hansen
Publiceret: 16-11-2009
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri