Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Cecilie skal ikke miste sin mor

Nyt fra Hjemmet
Da Mille Hansen inviterede 80 gæster til sin og ægtemanden Jannik Baltzer Hansens dobbelte 30-årsfest i Tullebølle Forsamlingshus sidste sommer, var det den første fødselsdag i hendes voksenliv, som hun virkelig havde lyst til at fejre.
Siden Mille fra Rudkøbing var 17 år, havde alle fødselsdage føltes som klip i kortet på den uundgåelige vej mod en alt for tidlig død.
– Jeg havde et håb om at få lov at blive 37 år, så Cecilie i det mindste var konfirmeret, når hun skulle miste sin mor, men inderst inde har jeg altid frygtet, at jeg ville blive syg, når jeg fyldte 30 år, ligesom min mor gjorde, siger Mille med en stemme, der afslører, at det stadig er et følsomt emne.
Annonce

Hun skæver til datteren, der lytter opmærksomt for enden af spisebordet i det nyrenoverede køkken/alrum i villaen i Rudkøbing. Cecilie på otte år får lov at høre med, for hun ved i forvejen, hvad hendes mor har været igennem.
– I min familie har det ellers altid været en meget lukket afdeling, det med sygdom og død, men Jannik og jeg har valgt at være åbne omkring min situation, forklarer Mille, der ved fra sig selv, hvordan det er at brænde inde med en masse dystre tanker.
Sådan skal det ikke være for Cecilie. Tingene skal ud.
– Jeg var 11 år, da min mor blev syg af brystkræft, fortæller Mille, der er født og opvokset i Rudkøbing, hvor hele hendes familie stadig bor.
Derefter fulgte nogle år med op- og nedture, hvor moderen blev erklæret henholdsvis rask og syg, rask og syg. Forløbet prægede teenageren Mille dybt.
Tekst: Connie Mikkelsen
Foto: Heidi Lundsgaard
Publiceret: 09-11-2009
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri