Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Charlotte blev invalid efter trafikuheld: Gudskelov har jeg Klaus

Nyt fra Hjemmet
Et trafikuheld invaliderede journalisten Charlotte Skagen, så hun ikke kunne arbejde mere og måtte pensioneres. Men hun har kæmpet sig tilbage til arbejdslivet igen, og nu bruger hun sine erfaringer fra uheldet til at rådgive andre.

Duften af roser i blomst og modne krydderurter kærtegner næseborene i den frodige, lille kolonihave i Odense.

 
Den 53-årige journalist Charlotte Skagen og hendes mand, fotografen Klaus Skagen på 52, er travlt optagede af at nippe visne blade og vande med regnvand opsamlet i en stor egetræstønde i deres kolonihave. Haven er deres fristed. Her pusler de om planterne og hygger sig, når de ikke er hjemme i kvistlejligheden kun en kilometers vej derfra.

 

De har haft haven siden 1998, men den er blevet ekstra frodig de seneste år, hvor Charlotte har været sygemeldt, og Klaus har haft orlov. En sen augustaften i 2006 var de nemlig ude for et trafikuheld, der ændrede deres liv.


Klaus og Charlotte var på vej hjem fra et besøg hos nogle venner og kørte stille og roligt i deres bil ind ad Dalumvej, da en bil uden lys pludselig trillede ud på kørebanen foran dem. Der lød et øredøvende brag, og det gav et voldsomt ryk i bilen. Så var de begge to væk i nogle sekunder.

Annonce

 
– Det første jeg tænkte var: „Er Charlotte levende?“. Og da jeg hørte, hun svarede mig, tænkte jeg: „Gudskelov,“ fortæller Klaus.
– Jeg havde umiddelbart ikke ondt nogen steder. Jeg sad fastklemt, men vi kunne jo tale sammen, og jeg begyndte at pille glasskår fra mit ansigt. Både mine briller og alle bilens ruder var smadrede, forklarer Charlotte.

 

Så gik der brand i den bil, der havde påkørt dem, og de blev klar over, at de måtte ud og væk i en fart.

Få minutter efter myldrede den stille gade af mennesker, og stilheden var brudt af sirener fra ambulance og politi.

Charlotte og Klaus var blevet påkørt, først frontalt af bilen uden lys, og dernæst fra siden af den bil der kørte bagved dem. Klaus kunne selv kravle ud af bilen, men Charlotte måtte lirkes og løftes ud på et tæppe på jorden

.
– Først da de trak i tæppet for at flytte mig, skreg jeg af smerte. Indtil da mærkede jeg intet, fortæller hun.

Det viste sig, at hendes knæskal var stødt langt op imod hoften, og hele hendes venstre side var mere eller mindre smadret.

 

 

Læs hele artiklen i denne uges Hjemmet (nr. 34 / 2011)

Tekst: Kirsten Winding
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 22-08-2011
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri