Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Connie har vind i sejlene

Nyt fra Hjemmet
Latteren klinger over Ejby Strand ved Bramsnæs Sejlklub i Lejre. For enden af badebroen ligger en sejlbåd tøjret, og i båden står ejermanden til både den og latteren, Connie Andersen.
Med hende i dag er hendes to sejlerveninder, Berit Lilly Jørgensen og Liselotte Bjerregaard.
Himlen er grå, og en gang imellem dukker en byge op. Men det generer ikke de tre veninder. Når det regner, kan de gå ind i kahytten – de mødes alligevel ikke kun for at komme ud på havet.
– Vi lufter vores problemer for hinanden, vi har det sjovt, og nogle gange snakker vi så meget, at vi helt glemmer at sejle, griner 55-årige Connie til de to andre, der også slår en latter op.
Annonce

Men for Connie har høj latter ikke altid været en del af hverdagen. For nogle år siden fik hun nemlig konstateret tinnitus. En sygdom, hun i dag sejler fra.
– Det kom langsomt snigende, og hver gang jeg havde ferie, blev det bedre. Så derfor gik jeg aldrig til læge med det, siger Connie, der gennem 15 år havde haft en susen i ørerne, da hun en aften i 2006 stod på en skammel og ville skifte en elpære.
Pludselig gik hun i sort og faldt ned på gulvet. Hun kom til sig selv, men resten aftenen og natten kunne hun intet høre.
Tekst: Luise Marie Bekker
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 19-10-2009
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri