Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

DM i hækling ♥

DM i hækling ♥

Deltag i Hendes Verdens store konkurrence om at hækle Danmarks fineste, sjoveste, flotteste eller mest finurlige stykke håndarbejde.

 

Holder du af at hækle – enten som ekspert, glad nybegynder eller noget derimellem? Og kan du noget med fine mønstre og flotte farvesammensætninger – eller har du et funky sjal, et sjovt krammedyr eller de fineste oldemorfirkanter i tankerne? Så grib nålen og deltag i DM i hækling og vind flotte præmier.

 

Sådan gør du:

Når du har hæklet det arbejde, du ønsker at deltage i konkurrencen med, tager du et billede af det og uploader det nederste på denne side eller mailer det til DM@hendesverden.dk. Du behøver ikke sende en eventuel opskrift med.

Frist for indsendelse er mandag den 1. september 2014. HUSK at skrive navn, adresse, e-mail og telefonnummer, så vi kan få fat i dig, hvis du bliver en af de heldige vindere.

 

Vinderne offentliggøres i Hendes verden nr. 42.

 

Krav til arbejdet:

Hæklearbejdet skal være hjemmelavet, og du skal selv have designet det.

 

Sådan bedømmer vi:

Hæklerierne bliver vurderet især på kreativitet og originalitet. Men vi kigger også på ting som teknik og farvesammensætning.

 

Præmier:

 


1. præmien består af en stor fast strikketaske på stativ, så der er god plads til både garn og igangværende projekter. Ikke mindre en 30 100 grams Luksus Cotton bomuldsgarn. Hvert nøgle ligger i sin egen pose, der kan forblive på nøglet under arbejdet og dermed beskytte det mod snavs og smuds. Sidst men ikke mindst får du også et smukt Knit Pro Dreamz hæklenåle sæt, bestående af 8 hæklenåle i str. 3,5 til 8 – alle i lækker forarbejdet træ og emballeret i et flot stof etui.

Den samlede værdi er på 3.000 kr.

 

2. præmien er en flot lilla Knit Pro håndarbejdstaske til alle dine strikkepinde og hæklenåle. Hertil får du også et Knit Pro Symfonie tunesisk hæklenåle sæt. Sættet består af 8 hæklenåle i str. 3,5 til 8, 4 wire i forskellige længder samt wirestoppere, wirelås og et praktisk etui.

Værdi 885 kr.

 

3. præmien er et godt solidt etui med 9 Soft Grib hæklenåle i str. 2 – 6.

Værdi 325 kr.

 

Alle præmierne er sponsoreret af mayflower.dk


Dommerpanelet består af:

Inga Walløe, håndarbejdsredaktør på Hendes Verden

Anette Lang, repræsentant for garnfirmaet Mayflower

Stine Hoelgaard Johansen, strik- og hækledesigner

 

Når du deltager i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk nyhedsbrevet fra Hendesverden.dk.

Se alle billeder:

Ingen fundet