Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Rosa Andersen har nogle følgevirkninger efter en ulykke, så hun kan ikke arbejde fuld tid. Men hun elsker at sidde ved kassen. – Jeg er udadvendt og kan slet ikke lade være med at smile og snakke med kunderne, fortæller hun.

Danmarks sødeste kassedame m/k 2015 - Finalist nr. 1: Rosa

Nyt fra Hjemmet
Rosa Andersen smiler så meget, at hun er helt øm i kinderne, når hun kommer fra sit arbejde i Lidl i Grenå. En ekspedient skal ikke sidde og være sur, mener hun.

De fleste kender til at have ømme muskler efter en lang dag på arbejdet. Men det er nok de færreste, der har ondt i smilemusklerne efter fyraften. Det har 21-årige Rosa Andersen. Hun er ét stort smil, fra hun møder, til hun går hjem, og det nyder kunderne i Lidl i Grenå godt af.

 

– Når jeg kommer hjem, har jeg tit herreondt i kinderne af at smile. Min kæreste troede, det var en joke første gang, jeg fortalte ham det, fortæller Rosa og sender et af sine store smil.

 

Rosa Andersen arbejder i Lidl 30 timer om ugen. Hun kan ikke arbejde fuld tid, fordi hun har følgevirkninger efter en scooterulykke for nogle år siden.

 

– Jeg kørte galt og lå i koma i en uge. Siden har jeg haft svært ved at læse, og jeg har hukommelsestab, så jeg kan ikke tage en længere uddannelse. Men jeg har det rigtig godt her, og jeg vil gerne fortsætte, hvis jeg kan.

 

– Jeg synes, jeg har et godt liv efter ulykken, hvis man tænker på, hvad der kunne være sket, tilføjer hun.

 


– Man føler sig altid godt modtaget, når Rosa sidder ved kassen, siger Carsten Schmidt.

 

Kunderne er det bedste 

Rosa Andersen er en positiv pige, og det mærker kunderne. Hun elsker smalltalk, så der følger ofte en lille snak med ved kassen.

 

– Jeg har let ved at komme i kontakt med folk, og jeg vil gerne snakke. Og vi følger op på snakken næste gang, kunden kommer. Jeg gider ikke sidde og være sur. Hvis en ekspedient er sur, får kunderne en dårlig dag, og det skal de ikke have. Det ville også være et kedeligt job, hvis man skulle være sur. Jeg viser ikke kunderne det, hvis jeg har en dårlig dag.

 

– Jeg elsker at sidde ved kassen, fordi jeg kender så mange kunder. Kunderne er absolut det bedste ved jobbet, afgør Rosa. Og kunderne værdsætter Rosas glade og positive væsen. Som der står i indstillingen fra Chris Jespersen: „Man står gerne i kø for at stå lige præcis ved hendes kasse".

 

Carsten Schmidt, der er på indkøb den formiddag, Hjemmets udsendte er på besøg, bakker op: – Rosa er altid smilende. Og det betyder noget, at man føler sig godt modtaget af kassedamen. Så man ikke bare føler, at de længes efter fyraften, siger han.

 

Læs også om finalist nr. 2: FRANK

Læs også om finalist nr. 3: BENTE

Læs også om finalist nr. 4: KETTY

Læs også om finalist nr. 5: BIRGITTE

Klik her for at stemme på din favorit

Tekst: Anni Heiberg
Foto: Henrik Bjerregrav
Publiceret: 23-02-2015
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri