Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
– Værsgo, smukke! Du skal taste „pin” ind på dankortterminalen, selvom det er svært, når der ikke er bogstaver, men tal på den. De humørfyldte ord får kunderne til at le ved Franks kasse i Lidl i Slagelse.

Danmarks sødeste kassedame m/k 2015 - Finalist nr. 2: Frank

Nyt fra Hjemmet
Kunderne står gerne i kø hos populære Frank Birk, der elsker sit job og synes, at arbejdet som kassedame M/K i Lidl i Slagelse er verdens bedste. Hans kunder møder et energibundt af godt humør – hver gang.

Værsgo, søde! 47-årige Frank Birk rækker byttepenge til en kunde ved kassen i Lidl på Sorøvej i Slagelse, og den friske tiltale får kunden til at le. Så ler Frank også, og flere ler med. – Frank er altid i godt humør. Som kunde bliver man også i godt humør, lyder det fra Inga i kassekøen. – Vi står her en lang række af tilfredse kunder. Det er, fordi Frank er så langsom, supplerer Ingas ægtefælle Bjarne med et grin. Det stråler ud af ham, at han laver sjov.

 

Køen ved Franks kasse er imidlertid længere end den ved siden af, og Bjarne forklarer: – Det er et skud vitaminer at handle hos Frank, og jeg ved, at mange har det sådan. Vi står gerne i kø. – Frank er Danmarks sødeste kassedame, er en anden kunde sikker på. Det er Britt Kløcker. Hun har indstillet Frank som kandidat i Hjemmets konkurrence.

 

– Det er sjældent, en kasseekspedient siger: „Værsgo, søde", så man bider mærke i det. Først tænkte jeg, det var, fordi han havde en ekstraordinær god dag, men nej! Frank er sådan én, man fortæller sin kollegaer om. Så fortæller de, at de har oplevet det samme.

 


Bente Jørgensen sætter pris på kassedame m/k Frank. – Et kram til Danmarks sødeste kassedame, siger hun og giver Frank et klem.

 

Nynner af glæde

– Jeg kan bare godt lide mit job. Når jeg er glad, bliver kunderne også glade, og jeg synes, jeg har verdens bedste arbejde. Mange dage smånynner jeg af glæde i butikken, siger Frank. Han er gift, men har ikke egne børn, og arbejdet har altid fyldt hans liv. Han var engang chef i en Faktabutik, og han har også været mellemleder hos Lidl.

 

– Arbejdet kom til at fylde for meget, fordi jeg var så glad for det, men jeg kunne også mærke, det ikke var godt for mig. I dag er jeg lykkelig som „kassedame". For nylig tog en kunde et billede af Frank og lagde det ud på Facebook, hvor billedet blev „liket" og kommenteret af mere end 5000 mennesker. Alle tilkendegav, at de kan lide den glade kasseekspedient.

 

– Sikke en hyldest. Jeg er dybt taknemlig. Jeg er bare Frank, som elsker mit job i kassen, smiler Frank.

 

Læs også om finalist nr. 1: ROSA

Læs også om finalist nr. 3: BENTE

Læs også om finalist nr. 4: KETTY

Læs også om finalist nr. 5: BIRGITTE

Klik her for at stemme på din favorit

Tekst: Henrik Helmer Petersen
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 23-02-2015
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri