Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Bente Andersen havde første arbejdsdag 1. juli 1976 og har elsket sit job lige siden. Hun har en positiv indstilling og lærer de unge i forretningen op i samme ånd.

Danmarks sødeste kassedame m/k 2015 - Finalist nr. 3: Bente

Nyt fra Hjemmet
Fire årtier i SuperBrugsen i Give har ikke gjort smilet mindre hos kassemedarbejder Bente Andersen. Hun er på fornavn med alle kunderne og har gjort højt humør ved kassen til sit varemærke.

– Hej, Bente. Ej, hvor er det godt at se dig! En kvinde slipper spontant sin indkøbskurv og lægger armene om Bente Andersen, der har været sygemeldt fra sit job i SuperBrugsen i den midtjyske by Give efter en knæoperation. Nu er hun tilbage, og gensynsglæden er bogstavelig, når hun bevæger sig omkring i butikken eller er at finde på sin faste plads ved kassen. Her er den 61-årige butiksassistent på fornavn med stort set hele Give by og opland.

 

– Folk bliver glade, når man husker deres navn og spørger ind til deres seneste ferie, jobbet eller måske en sygdomsperiode, siger Bente, der mener, at den gode hukommelse bliver holdt i ave af de mange krydsogtværs'er, hun løser i sin fritid. Evnen til at huske navne, spørge til folks liv og ikke mindst stikke store som små et stort ægte smil har gjort, at Bente er blevet nomineret til Danmarks sødeste kassedame.

 

– Jeg er vildt benovet over, at kunderne tænker sådan på mig. Men vi har altså også Danmarks bedste kunder her i butikken, mener Bente.

 


Kunderne står ofte i kø ved Bente Andersens kasse for at hilse på den afholdte dame. Her ekspederer hun to af sine stamkunder: Gitte Andersen og (for enden af båndet) Herluf Nielsen.

 

Imødekommende og hurtig

Herluf Nielsen er ved at pakke sine varer ved en af kasserne, og han er ikke i tvivl om, hvad han synes om Bentes indsats: – Bente er bare nummer ét. Hun er imødekommende og hurtig og har altid et dejligt smil og en god replik, roser han uforbeholdent.

 

Til næste år har Bente 40-årsjubilæum i SuperBrugsen, og alle årene er hun gået glad på arbejde. – Jeg får så meget venlighed og glæde igen i mit job. Jeg har aldrig haft én dag, hvor jeg er gået trist hjem, bedyrer hun og ryster på hovedet, da talen falder på hendes fremtidsplaner. – Efterløn – det taler vi ikke om. Jeg får faktisk mindre og mindre lyst til at trække mig tilbage, ler hun og koncentrerer sig om næste kunde og en lille hyggelig sludder.

 

Læs også om finalist nr. 1: ROSA

Læs også om finalist nr. 2: FRANK

Læs også om finalist nr. 4: KETTY

Læs også om finalist nr. 5: BIRGITTE

Klik her for at stemme på din favorit

Tekst: Marlene Grøftehauge
Foto: Jens Bach
Publiceret: 23-02-2015
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri