Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Ketty Larsen har ansvaret for vin, frugt og grønt og holder af at følge årstidens gang via grøntsager og frugt.

Danmarks sødeste kassedame m/k 2015 - Finalist nr. 4: Ketty

Nyt fra Hjemmet
I Sønderholm i Nordjylland kender alle Ketty Larsen. Hun er nemlig rundhåndet med sit overskud i Min Købmand og går ikke af vejen for at hjælpe med andet end indkøb.

– Du behøver da ikke at have den der på. Det ved vi jo godt! Kunden hos købmanden smiler til Ketty Larsen og nikker mod hendes badge med teksten: „Danmarks sødeste kassedame". 60-årige Ketty er med i finalen i kassedamekonkurrencen, men i Sønderholm ved Nibe har hun allerede vundet sine kunders hjerter: „Ketty har altid overskud og en sød bemærkning. Hun lader sig aldrig mærke med, at hun har været på benene i mange timer", skrev Mette Kjær til Hjemmet.

 

Og Ketty er også meget glad for sit arbejde hos „Min Købmand", hvor hun har været i 15 år og aldrig har haft en sygedag: – Den eneste gang, jeg havde en dårlig dag, var dengang min søster døde natten forinden. Jeg kom på arbejde alligevel og fik et knus af kunderne. Det var bedre end at gå derhjemme, fortæller hun.

 

Ketty arbejdede i byens Brugs i 17 år og da den lukkede, var hun tre år i en anden Brugs, før hun fik tilbudt job hos købmanden, der drives af tre generationer. – Når de holder familiefest, er der kun mig tilbage her, for de er jo alle i familie, bemærker hun med et skævt smil.

 


Tina Kristensen er én af Kettys trofaste kunder.

 

Livrem og latter

Til gengæld er Ketty forbundet med hele byen og klar til at hjælpe. Også med det, der ligger uden for jobbet. Som den dag, en ældre kunde ikke kunne spænde sit bælte: – Han havde en stor mave, så jeg lagde mig på knæ foran ham for bedre at kunne spænde livremmen. Vi kendte hinanden ret godt, og pludselig udbrød han med et grin: „Hvad tror du ikke, folk tænker, når de ser os sådan her?" Det var jeg nu ligeglad med, erklærer Ketty med et stort smil.

 

Hun er sammen med sin Troels på fyrretyvende år og har en søn, som også bor i byen. – Når jeg går tur med hunden, kan det godt tage lang tid, siger hun smilende og fortæller, hvordan hun især er glad for de mange børn, der kommer i butikken: – Forleden var der en lille pige, som sagde: „Jeg har noget til dig", og så gav hun mig en fin, blank sten, som hun havde fundet. Dét er sådan nogle små ting, der gør mig glad, slutter Ketty fra kassen i Sønderholm.

 

Læs også om finalist nr. 1: ROSA

Læs også om finalist nr. 2: FRANK

Læs også om finalist nr. 3: BENTE

Læs også om finalist nr. 5: BIRGITTE

Klik her for at stemme på din favorit

Tekst: Anette Løkken Sørensen
Foto: Jens Bach
Publiceret: 23-02-2015
Pin it

Hjemmet i denne uge