Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Danmarks sødeste kassedame m/k 2016 - Finalist nr. 3: Karen

Nyt fra Hjemmet
Karen Bækby Kristensen fra ABC Lavpris i Tjørring er den mest forstående og hjælpsomme kassedame, mener bl.a. Mikkel og hans mor. De handler altid ved kasse 1 – uanset hvor lang køen er.

– Karen sidder ved kasse 1!

Det er fredag, og Mikkel Abildgaard Christensen er med sin mor på indkøb i ABC Lavpris i Tjørring ved Herning. Og som det første kigger Mikkel altid gennem vinduet ind til kasserne for at sikre, at Karen sidder ved kasse 1. Det gør hun heldigvis. Mikkel er mentalt retarderet og autist, og når Karen sidder ved kasse 1, er alt godt.

– Vi skal altid betale ved kasse 1, uanset hvor lang køen er. For der sidder Karen, og Mikkel har kastet sin kærlighed på Karen, fortæller Mikkels mor, Gitte Abildgaard Christensen.

– Mikkel og Karen får en god snak, og tit byder hun ham et stykke slik. Karen er den mest forstående, søde og hjælpsomme kassedame, tilføjer mor Gitte.

Karen Bækby Kristensen sidder ved sin kasse og udstråler ro og venlighed trods travlhed i butikken. Hun har som altid sat en lille blomst i den mini-indkøbsvogn, der følger hendes vagter ved kassen. For Karen er det vigtigt, at turen i supermarkedet bliver en god oplevelse for kunderne. Og det vil hun gerne gøre sit til.

Annonce

 

 

Altid tid

– Vi har mange unge handicappede, der kommer her, fordi der er en del bofællesskaber i området. Så hjælper jeg dem med at pakke varerne, og jeg kan også betale med kundens dankort. Vi er betroede medarbejdere, og vi er altid indstillet på at bruge tid på den enkelte kunde her. Det er meget vigtigt for mig, understreger hun.

Karen Bækby Kristensen er gift og har to voksne børn. Når hun ikke sidder ved kassen, elsker hun og familien at tage på folkevognstræf i en gammel Folkevognsboble.

Det er godt tre år siden, Karen kom til ABC Lavpris. Inden da arbejdede hun som kontorassistent og senere receptionist.

– Da jeg arbejdede som receptionist, opdagede jeg, at jeg var god til at have kontakt med kunderne, og jeg kan bedre lide at være kassedame end at sidde på kontor, siger hun og tilføjer:

– Mennesker er vigtigere end papir. Og når jeg møder mennesker med en eller anden form for handicap, bliver jeg bekræftet i, at vi, der er raske, skal dele ud af vores kærlighed og overskud til dem, der har behov for det. Jeg kommer til at holde af kunderne, og mange betror mig alt. Også når de befinder sig på livets skyggeside.

Karen Bækby Kristensen håber, hun kan blive i ABC Lavpris, til hun skal pensioneres.

– Det er et dejligt job, og vi har en arbejdsplads med gode værdier her. Det er vigtigt for mig, at vi får lov at bruge tid på den enkelte kunde. Det er så livsbekræftende, hvis jeg kan gøre andre glade. Vi mennesker skal finde godheden frem og hjælpe hinanden.

 

Læs også om finalist nr. 1: DORTE

Læs også om finalist nr. 2: SUSANNE

Læs også om finalist nr. 4: PAW

Læs også om finalist nr. 5: ZARINA

 

Klik her for at stemme på din favorit

Tekst: Anni Heiberg
Foto: Jens Bach
Publiceret: 05-03-2016
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri