Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Danmarks sødeste kassedame m/k 2016 - Finalist nr. 4: Paw

Nyt fra Hjemmet
Kunderne er så glade for Paw Leth-Andersen, at de følger med, når han får arbejde i en ny butik. Nu glæder de sig over at blive ekspederet af ham i Danmarks mindste Netto i Åbyhøj.

„Hvor er Paw?" „Hvad har du gjort af Paw?" Sådan lyder det i Netto Åbyhøj, når 1. assistent Paw Leth-Andersen har en fridag.

– Kunderne spørger altid efter Paw, siger butikschef Signe Mohr Gøttig.

– Han husker hver en kunde og giver så meget af sig selv til kunder og kolleger. Paw hiver andre op, hvis de har en dårlig dag, og hvis jeg nogensinde skal flytte butik, så er det klart en betingelse, at jeg kan få Paw med!, siger hun med eftertryk.

Paw Leth-Andersen er et storsmilende energibundt, der får Danmarks mindste Netto i Åbyhøj ved Aarhus til at lyse op. Han begyndte som kassemand på sin 17 års fødselsdag. Det er syv år siden nu, og meget tyder på, at det var en god fødselsdagsgave for både kunderne og Paw selv.

Annonce

– Jeg elsker kontakten med kunderne. Det er vigtigt for mig at være smilende og glad. Selvfølgelig kan jeg også være i dårligt humør eller ked af det. Inden for en kort periode mistede jeg flere nære familiemedlemmer, og det var hårdt. Men det skal kunderne ikke mærke. Det er vigtigt for mig, at jeg ikke tager det dårlige humør med på arbejde, fortæller han.

 

 

En ven

I butikken finder vi Annemette Nielsen, der er en af Paws trofaste kunder.

– Man føler sig helt speciel, når man bliver ekspederet af Paw, fortæller hun.

Og Annemette ved, hvad hun taler om. Hun er nemlig blevet ekspederet af Paw i ikke færre end tre forskellige Netto-butikker.

– Jeg lærte Paw at kende, da han var min lokale kassemand i Netto i Harlev. Og da han flyttede til Netto i Galten, flyttede mange af de faste kunder med. Og det skete igen, da han flyttede her til Åbyhøj, fortæller hun.

– Paw er blevet som en ven for mig, og han var med til min studenterfest. Jeg ved, han har haft en hård periode, alligevel er han altid sød og hjælpsom over for alle.

Paw Leth-Andersen står med et stort smil og lytter til de rosende ord.

Det vil sige, han har tydeligvis svært ved at stå stille ret længe ad gangen. Paw har et øje på hver finger, og der går ikke en kunde forbi, uden at han tilbyder sin hjælp eller kommer med en sød bemærkning. Han kan slet ikke lade være.

– Jamen, jeg gør bare, som jeg synes, man bør gøre. Og som jeg selv gerne vil ekspederes. Det er helt naturligt for mig, og jeg har det nok ikke fra fremmede. Min mor er også i branchen, og jeg trives med det her arbejde. Det er det, jeg vil. Måske vil jeg gerne have min egen butik en dag.

 

Læs også om finalist nr. 1: DORTE

Læs også om finalist nr. 2: SUSANNE

Læs også om finalist nr. 3: KAREN

Læs også om finalist nr. 5: ZARINA

 

Klik her for at stemme på din favorit

Tekst: Anni Heiberg
Foto: Henrik Bjerregrav
Publiceret: 05-03-2016
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri