Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

DM i hverdagsmad: Squashspaghetti med øko-oksedeller

Nyt fra Hjemmet
Squashspaghetti med øko-oksedeller løb med prisen som Danmarks bedste hverdags ret, og begrundelse fra dommerne lød blandt andet: saftige gode kødboller, god smagfuld sovs og god fortolkning af en klassiker.

Udover at retten var perfekt afstemt i smagen, så lagde dommerne også vægt på, at retten var en spændende nyfortolkning af hverdagsklassikeren spaghetti med kødsovs.

 

Julie Karla Ørnbjerg står bag bloggen Julie Karlas køkken, hvor hun flittigt deler ud af sine bedste opskrifter og køkkentips.

  

Hjemmet var med på sidelinjen

Alle de indsendte opskrifter t il DM i hverdagsmad er blevet gennemgået og testet af en madekspert  - i Julie Karlas tilfælde var det Hjemmets Sandra Leigh Draznin, der kom med gode råd og testede vinderretten igennem. Vi siger stort tillykke til Julie Karla Ørnbjerg & Sandra!

 

Få den lækre opskrift på squashspaghetti med øko-oksedeller her

Annonce

OM DM I HVERDAGSMAD:
Baggrunden for konkurrencen DM i Hverdagsmad er kendt. Vi spiser det samme mad året rundt – unge som gamle. Om det er forår eller vinter, så er der ikke meget variation.

 

Det viser en større undersøgelse som Madkulturen (under Fødevareministeriet) har fået lavet. Derfor dette mesterskab for at få fokus på hverdagsmaden for at give inspiration til bedre hverdagsmad.

 

Læs mere på DM I HVERDAGSMADS hjemmeside

Tekst: Hanne Bang
Foto: DM i hverdagsmad
Publiceret: 04-03-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri