Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Dansen har tændt en gnist i mig

Nyt fra Hjemmet
Hofterne vrikker fra side til side. Armene former en sol over hovedet og bevæger sig op og ned.
Smilet i ansigtet bliver større og større, mens 36-årige Lilli Ørris Skov danser til de latinamerikanske rytmer, der strømmer ud af højttalerne hjemme i Lillis køkken i Snoghøj ved Fredericia.
Syv gange om ugen får hun andre kvinder til at smile, svede og danse i flere haller i Kolding og Fredericia. Men det var hjemme på gulvet foran fjernsynet, Lilli blev forelsket… I en dans, der kom til Danmark fra USA for to år siden og er blevet et hit hos mange.

– Zumba er fantastisk sjovt. Musikken gør, at jeg overhovedet ikke kan stå stille. Dansen har virkelig fået fat i mine danseben og tændt en gnist i mig, siger hun, mens hendes håndled fyldt med farvestrålende gummiarmbånd med skriften Zumba kører rundt i luften.
Annonce

For et års tid siden var der nu ikke meget gnist i Lilli. Hun er uddannet læge og arbejdede på kirurgisk afdeling på Fredericia Sygehus. Dagene var lange og ofte meget travle. Lillis humør var dårligt, og hun havde svært ved at huske og tænke klart.

– Mine kolleger sagde, at jeg gik rundt med stenansigt. Jeg var ikke til at slå et smil af. Det plejede ellers at være nemt nok, fortæller Lilli, der hurtigt mærkede, at hendes tilstand fik konsekvenser:
– På arbejdet kunne jeg ikke finde hoved og hale i tingene, når jeg skulle skrive journaler. Jeg skrev verdens dårligste journaler og havde det ad h til med at aflevere dem, siger hun ærligt og fortæller, at hendes mand, Per, godt kunne mærke derhjemme at hun ikke var så fuld af energi.
– Huset så forsømt ud med rod og støv. Det endte med, at jeg blev sygemeldt med depression udløst af stress.

Besøg Lillis hjemmeside www.zumbafun.dk her

Læs hele artiklen i Hjemmet nr. 2/2011
Tekst: Marlene Grøftehauge
Foto: Heidi Lundsgaard
Publiceret: 10-01-2011
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri