Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Efter livskrise: Nu er Lotte glad igen

Nyt fra Hjemmet
Lotte Paarup stråler af livsmod og overskud, da hun viser rundt i de træningslokaler, der er hendes daglige arbejdsplads i Herlev. Her modtager den flotte 38-årige fysioterapeut sine kunder, som hun tilrettelægger personlige træningsprogrammer for.

Intet afslører, at hun for fire år siden var helt nede at vende og fik angstanfald bare ved tanken om at skulle tage et bad. Men da vi sætter os ud i baglokalet for at snakke, skifter stemningen:
– Den her var min mors, siger hun og klapper på den mørke sofa. Hendes øjne får et vemodigt skær.

Lotte er enebarn, og var meget nært knyttet til sin mor, Ulla. Forældrene blev skilt for mange år siden, og Lotte har ikke haft ret meget kontakt med sin far siden.
Annonce


– Mor og jeg sås meget, og først omkring 30-års alderen løsrev jeg mig helt fra hende. Jeg blev lidt mor-irriteret og begyndte at reagere ret teenageagtigt. Da hun blev syg i 2004, skulle vi igen til at nyde gode stunder sammen.

Ulla fik konstateret kræft i æggestokkene, men var oppegående og passede sit arbejde næsten helt til det sidste. Lotte havde fuld fart på karrieren i København, men holdt alligevel god kontakt med sin mor, som boede i Odense.

I 2006 var Lotte på toppen af en hektisk karriere som instruktør og fysioterapeut med eget firma samt producent af træningsvideoer. Hun instruerede i sund morgengymnastik på Viasats morgen-tv, skrev i flere blade, holdt masser af foredrag og kurser og var et kendt ansigt.

– Jeg kørte med 500 kilometer i timen og havde næsten ikke tid til at trække vejret. Tit sad jeg oppe og skrev hele natten og kørte bare videre i programmet næste dag, fortæller hun.

– Jeg husker ikke ret meget fra den periode, siger hun. Det var, som om meget af den viden, jeg havde, var forsvundet. Min læge sagde, det var stress. Det ville jeg slet ikke høre på. Men nu kan jeg godt se, at det var rigtigt. 2006 var ikke lige mit år, sukker Lotte..

Allerede i marts var hun brudt sammen første gang.

– Jeg skulle holde foredrag på en stor konference for fysioterapeuter. Men jeg kom aldrig ud fra mit hotelværelse. Jeg lå bare og græd.
I maj brød hun ud af det kursusfirma, hun selv havde været med til at starte og fortsatte i stedet i firmaet „Den Intelligente Krop“ i juni.

– Alt lå klar. Men jeg kunne bare ikke. Jeg blev som lammet ved tanken om, at jeg skulle møde en kunde, eller hvis jeg havde flere opgaver ad gangen. Gang på gang brød jeg sammen og tudede en hel dag.

Lotte havde alt for meget om ørerne. Og moderens sygdom og frygten for at miste hende var nok dråben, der fik bægeret til at flyde over.

– Min mor vidste ikke selv, hvor syg hun var, men vi kunne jo begge to godt mærke, hvor det bar hen.

Læs hele Lottes historie i Hjemmet nr. 40/2010
Tekst: Kirsten Winding
Foto: Pia Burmølle Hansen
Publiceret: 01-10-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge