Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fandt sin mor efter 50 år

Nyt fra Hjemmet
Da Jane Krause var omkring seks år, gik hun på forbudt opdagelse i sin fars skuffer og fandt her et billede af en kvinde, hun ikke kendte.
– Jeg kan huske, at jeg spurgte min far, om det var min mor. Han sagde ja, lagde billedet tilbage i skuffen, og så blev der ikke snakket mere om det.
– Når jeg senere spurgte til min mor, sagde far, at hun var rejst, og jeg kunne godt mærke, at jeg ikke skulle spørge så meget. Far sagde også, at vi ikke havde nogen stor familie, og som barn var det forklaring nok for mig.
Det er mange år siden, den lille Jane smugkiggede i sin fars skuffer.
I dag er det at gå på opdagelse i familiens historie en spændende del af Janes liv, når hun har fri fra jobbet som sekretær i Kræftens Bekæmpelse i Herning. Og ud over at hun har genfundet sin mor efter 50 års fravær, har hun fundet ud af, at hun rent faktisk har en stor og farverig familie.
Annonce

Jane var kun to år, da forældrene blev skilt, og da hendes far blev træt af skiftende husbestyrerinder, flyttede han med Jane og hendes søster ind hos farmor og farfar i deres hus på Falster.
– Jeg fik masser af kærlighed og havde et godt hjem, men selvfølgelig dukkede den manglende mor op i min bevidst-hed engang imellem. For eksempel, da jeg startede i skolen, og de andre børn havde deres mor med, mindes Jane og tilføjer, at hun også savnede en mor, da hun selv blev mor til to dejlige drenge.
Tekst: Astrid Westergaaed
Foto: Jens Bach
Publiceret: 11-01-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri