Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Forkæl din mor på Mors dag: 18 gode gaveideer og opskrifter

1
Nyt fra Hjemmet
Mor er som bekendt den bedste i verden, så hvorfor ikke vise mor, farmor, mormor, svigermor eller oldemor hvor meget du holder af dem med en sød lille gave.

Her har vi samlet et par gode tips til gaver du nemt og hurtigt kan købe på nettet, og gaver der gør en forskel for mødre i andre lande, samt selvfølgelig fine ting, du selv kan lave. Glædelig Mors dag og god fornøjelse!

  

Forkæl din mor med… blomster eller chokolade

 
En buket blomster eller en æske chokolade gør altid lykke – bor du langt væk fra din mor kan de selvfølgelig bestilles på nettet: 

Interflora

Euroflorist

 

Eller du kan lave buketten selv - se hvordan her: Fin romantisk forårsbuket til mor

 

 

Forkæl din mor med… gaver

  

Vil du hellere forkæle din mor med en lille gave, eller måske en oplevelse så er der rig mulighed for at finde dem på nettet også:

Annonce


 

På nemmegaver.dk kan du blandt andet finde gavekort på en champagnebrunch, søde forklæder og krus, samt en masse lækre cremer og gode sager til din mor.

Nemmegaver.dk

 

Skal gaven være lidt mere personlig, kan du på andando.dk finde søde nøgleringe, kreditkortholdere, lightere osv., som du kan få leveret med en personlig indgravering til din mor. Se det fine udvalg her:

Andondo.dk

 

Vil du glæde din mor med en gave, der varer uge efter uge efter uge, så forær hende et abonnement på hendes yndlingsblad. Se de mange gode tilbud på:

Bladgave.dk

 

Forkæl din mor med… oplevelser

 

Synes du ikke din mor mangler noget særligt, eller har du svært ved at finde på noget, så forær hende en oplevelse. På smartbox.dk finder du et fint udvalg af spændende oplevelser, du kan forære din mor – f.eks. en wellnessophold for 2 personer på et de 16 bedste spahoteller i Danmark. Så kan du altid tilbyde at tage med hende… Se mere her:

Smartbox.dk

 

Er din mor glad for at gå i biografen, så forær hende en tur ind og se en ny film - det kan både være sammen med dig eller bare et gavekort, så hun kan tage af sted med sine veninder eller sin mand. På tildigframig.dk finder du masser af muligheder for at finde præcis det rigtige til din mor

Tildigframig.dk

 

Forkæl din mor med… velgørenhed.

 

Hvis din mor slet ikke ønsker sig noget, så gør en forskel for andres mødre. Hos organisationen Maternity Worldwide, der hjælper fødende kvinder i Etiopien under mottoet ’ Det må ikke koste liv at give liv!’ kan du købe et fint Mors dags kort. Hvert år dør mindst 350.000 kvinder i forbindelse med graviditet og fødsel, heraf 99% i den 3. verden. Så der er god brug for støtte – du kan købe dit Mors Dags kort og støtte Maternity Worldwides arbejde her:

Redenmorsliv.dk

 

 

På verdensgaver.dk kan du finde gaven til moren, der har alt. I stedet for en buket blomster kan du her f.eks. købe blyanter til 2000 børn eller sikre et lille barn en god og sikker fødsel. UNICEF sender gaven fra deres lager til de børn, der har allermest brug for den, og du får et gavebevis lige til at pakke ind og forære til din mor. Senere modtager både du og din mor en email med besked om, i hvilket land gaven har gjort gavn og reddet børns liv. Se mere her:

Verdensgaver.dk

 

Forkæl din mor med… en hjemmelavet gave

Hvis du er den fingernemme type, kan du selvfølgelig også forkæle din mor med en hjemmelavet gave. Her har vi fundet en række fine ting, du nemt selv kan lave:

 

Fin broderet pung til mor - find opskriften her
Fine glasholdere i flotte perler - find opskriften her
Fint vedhæng til mors mobiltelefon - få opskriften her
Glad morgenbakke til morgenmad på sengen- find opskriften her
Søde hæklede servietter til mor - find opskriften her
Fine jordbærøreringe til mor - se opskriften her
Sy selv en smart taske i patchwork til mor - opskriften finder du her

 

Forkæl din mor med... morgenmad på sengen

 

Lækker spanskinspireret brunch til mor på Mors dag
Forkæl din mor med morgenmad på sengen på Mors dag 
Tekst: Hanne Bang
Foto: Alamy
Publiceret: 06-05-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
26 sep 2014 14:10

Nogle rigtige gode ideer til mors dags gaver, men der mangler dog et par kreative indslag som i kan finde på http://shopsites.dk til udvidelsen af den glimerende artikel

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge