Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Gert er Danmarks første etbenede „jernmand“

Nyt fra Hjemmet
Triumfen var total for 41-årige Gert Rune, da han gennemførte en ironman i København præcis 25 år efter, at han mistede sit venstre ben på grund af knoglekræft. Gert klarede udfordringen hurtigere end mange af sine tobenede konkurrenter, og nu har han sat sig et nyt mål…

To medaljer hænger og dingler kækt over køkkenbordet, som en påmindelse om den kæmpe sejr, 41-årige Gert Rune fra Horsens opnåede for nylig.

De to runde tingester er de synlige beviser på, at Gert trodsede sine egne fysiske og mentale begrænsninger, omverdenens skepsis, janteloven og sikkert adskillige naturlove, da han gennemførte først en halv og derefter en hel ironman i sommeren 2011.

Under normale omstændigheder er en ironman en absurd idrætsdisciplin med 3,8 kilometers svømning, 180 kilometer på cykel og til sidst 42 kilometers løb svarende til en maratondistance. Men Gert Rune gennemførte den barske konkurrence under omstændigheder, der var ganske unormale.

Nemlig med kun ét ben. Og tilmed i en tid, der var hurtigere, end hvad en del af hans ikke-handicappede konkurrenter præsterede i dette års udgave af Copenhagen Challenge.

Annonce

– Jeg har aldrig før lavet så perfekt en plan og fulgt den. Nu ved jeg, at alt kan lykkes, bare motivationen er i top, siger den høje, veltrænede atlet, der har været vant til at tackle store udfordringer, siden han fik amputeret sit venstre ben for 25 år siden.

Læs resten af artiklen om jernmanden Gert Rune i denne uges Hjemmet (uge 42/2011)

Tekst: Connie Mikkelsen
Foto: Jens Bach
Publiceret: 17-10-2011
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri