Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Glæd en du holder af med en personlig julegave

Nyt fra Hjemmet
Mangler du en personlig julegave til en du holder af, så giv et abonnement på favoritmagasinet. I en travl hverdag er det et sikkert hit med underholdning til sofaen eller farten.

Giv dine yndlingsmennesker deres yndlingsmagasin.
At give et gavekort på et magasinabonnement er at give tid til fordybelse og inspiration. Gaven er god til alle, der elsker en god historie, om den så handler om Anders And, Karl Lagerfeld, kronprinsesse Mary eller Jamie Olivers grillteknik. Måske ved du, at din veninde hver uge køber Hendes Verden, at din mormor elsker Hjemmet eller at din bror sværger til Euroman. Nu kan du give dem en personlig gave, de sikkert ikke har tænkt på at skrive på ønskelisten.

Julegaven er få klik væk
Giv et gavekort på et abonnement til favoritmagasinet og glæd dine nærmeste i lang tid fremover. Vælg mellem tre forskellige beløb: 149 kr., 299 kr. og 449 kr.
Du kan vælge at gå efter et specifikt blad eller gøre det valgfrit for modtageren, hvilket blad han eller hun foretrækker. Der er 20 forskellige blade at vælge imellem.

Annonce


Sådan gør du
Vælg den pris, der passer til dit budget og print det gavekort ud, du ønsker. Skriv en personlig tekst og print ud. Det tager kun få minutter, så er julegaven i hus.
Abonnementet udløber selvfølgelig af sig selv.

Køb dit gaveabonnement her

Publiceret: 31-10-2016
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri