Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Godt nytår fra Hjemmets webredaktion

Nyt fra Hjemmet
Her på årets sidste dag er det tid til at gøre status på et forrygende år for Hjemmet.dk og Hjemmets Facebook-side. Ikke mindst på grund af jeres skønne kommentarer, billeder og inputs.

2013 har i sandhed været et begivenhedsrigt år for Hjemmet.dk. Ikke mindst pga. alt jeres dejlige indhold, som i lægger op. På den måde fik vi bl.a. kåret årets sødeste kat på vores katteside. Det blev katten Revis, der løb med sejren.

 

I har også taget godt imod vores nye community, Vild med dyr, som vi startede op tilbage i oktober. Her flyder det med billeder af jeres søde kæledyr, og I er gode til at dele jeres dyrehistorier med os alle sammen. Det er pragtfuldt!

 

Besøgstallene på Hjemmet.dk har i 2013 også sprunget alle rekorder. I besøgte os flest gange i uge 49, og noget af det, som I har været gladest for at klikke på er vores opskrifter på mørbrad, roulade og kylling. Desuden er der utrolig mange af jer, der har været ind og lægge et puslespil. Og sidst, men ikke mindst, så hitter vores konkurrencer også rigtig meget hos jer, hvilket vi selvfølgelig også er meget glade for.

Annonce

 

På Facebook rundede vi 5.000 fans i løbet af året. Det var især opslaget om Allan Simonsens Vild med dans-deltagelse, der hjalp os med at runde det store antal fans. Og så selvfølgelig jeres uendelig mange delinger af vores dyrebilleder.

 

Tilbage er der kun at sige tak for de mange besøg, og ønske jer et rigtig godt nytår! Og pas nu på fingrene!

 

Kærlig hilsen Hanne, Tine, Rikke og Søren

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 31-12-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri