Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Guide: Her kan du bestille årets nytårsmad

Nyt fra Hjemmet
Juletravlheden vil knap være overstået, når nytåret ringer på døren, men orker du virkelig at kokkerere den helt store middag til dine gæster? Hvis ikke, så er der masser af hjælp at hente ved landets cateringfirmaer. Vi guider til fire af stederne.

Cofoco

Den københavnske restaurantkæde Cofoco har forberedt en 3-retters menu med jomfruhummerbisque til forret, tournedos af oksemørbrad til hovedret og variation af belgisk chokoladekage til dessert. Hele herligheden koster 295 kr. per kuvert, og der skal minimum bestilles to kuverter. I øvrigt kan der foretages ekstra tilkøb, som f.eks. foie gras og vinmenu. Menuen udleveres kold, og der medfølger en opvarmningsvejledning. Levering foretages i København, Odense og Aarhus.

 

Se mere her

 

Smageriet.dk

Med Smageriet.dk er der mulighed for at vælge flere forskellige nytårsmenuer, hvor priserne starter fra 199 kr. per kuvert. Der tilbydes levering i hele Danmark, og det eneste du skal gøre er at varme maden og sørge for de våde varer.  

Annonce

 

Se mere her

 

Nytaarsmaden.dk

På Nytaarsmaden.dk kan du bestille en 4-retters menu med cremet hummerbisque til forret, bagt vesterhavstorsk til mellemret, rosastegt kalvesteg til hovedret og cremet chokoladekage til dessert. Menuen koster 345 kr. per kuvert, og det eneste du skal gøre er at varme og anrette maden, som i øvrigt kan afhentes fire forskellige steder i landet. Nærmere bestemt i Frederiks, Haslev, København og Faxe. Men hvis du ikke er til afhentning, så leveres maden også i Danmark til brofaste øer imod et fragtgebyr.

 

Se mere her

 

Selskabskompagniet.dk

Hos Selskabskompagniet.dk tilbyder de en 3-retters menu + kransekage til midnat for 298 kr. per kuvert. Menuen består af en halv hummer til forret, grillet tournedos af oksemørbrad til hovedret og mørk belgisk chokoladefondant til dessert. Der skal bestilles til minimum otte personer, og levering kommer oveni prisen.

 

Se mere her

 

 

Hvem laver mad til dig nytårsaften? Svar i kommentarfeltet nederst på siden.

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 18-12-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri