Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Her er årets tv-julekalendere

Nyt fra Hjemmet
Igen i år byder fjernsynet på et væld af julekalendere for både børn og voksne. Blandt udbuddet er der både glædelig gensyn med tidligere julekalendere og et par nyskabelser.

TV2

The Julekalender
De nattergales bud på en julekalender er efterhånden blevet fast indslag på TV2 i december måned. I år vises serien, der er kendt for sin blanding af det engelske og danske sprog samt kraftige vestjyske dialekt, for ottende gang. Serien sendes kl. 16.30 på TV2.


Tvillingerne og julemanden
Efterfølger til ”Ludvig og julemanden” fra 2011 – Lars Hjortshøj er igen i rollen som julemanden, der kommer galt af sted i Aalborg, mens han er ved at købe gavepapir. Derfor må han alliere sig med to tvillinger. Sendes hver aften klokken 20.30 på TV2.


Jul med Ernst
Fritidskanalen TV2 Fri sender hver dag kl. 18 et svensk juleprogram med indretningsarkitekt, kok og tv-vært Ernst Kirchsteiger, som blev sendt første gang i 2008. Ernst får til opgave at hjælpe familien Wagenius med at få julestemning i hjemmet.


Kalendergave
Traditionen tro, bringer TV2 Charlie hver dag i december en hemmelig juleoverraskelse i form af en ”kalendergave”. Kalendergaven kan opleves kl. 20.30 på TV2 Charlie. 

DR


Pagten
Igen i år vender isheksen Iselin, den 12-årige dreng Malte og nissepigen Lyda tilbage. Serien, som blev sendt første gang i 2009, vil blive sendt klokken 19.30 på DR1.


DR Jultra
På DRs ungdomskanal vil nørderne fra Lille Nørd og Store Nørd eksperimentere med at rulle brunkager ud med damptromle, få juletræer til at dreje rundt i stedet for selv at gå rundt om det, og så vil de smadre juleplatter med lammekøller. Den nye ”julekalender” vil blive sendt 19.20 på DR Ultra.


Jul på Slottet
Den klassiske 80’er-julekalender bliver genudsendt på DR Ramasjang hver dag kl. 17.30, og bliver præsenteret af klippeklistermanden Shane Brox.

Annonce
Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 24-11-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge