Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Hjemmets vurderingsdag var en stor succes: Tak til alle jer, der lagde vejen forbi!

Nyt fra Hjemmet
Omkring 300 af Hjemmets læsere brugte deres søndag på at besøge Mads og Jens på Kryb i Ly Kro i Taulov ved Fredericia, der lagde lokaler til Hjemmets første vurderingsdag. Det flotte fremmøde og den hyggelige stemning gjorde dagen til en stor succes.

Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen er kendt fra DRs program ”Skattejægerne”, hvor de suser rundt i Nordjylland efter spændende gamle ting, og derudover deler de også ud af deres viden til Hjemmets læsere i brevkassen „Skønne fund & fine sager“.

 

Søndag d. 28. september var det muligt for Hjemmets læsere at få de to skattejægeres vurdering af sagerne hjemme fra skabe og skuffer, eller bare få en god historie om deres kæreste ejendele, da Hjemmet havde inviteret til et eksklusivt læser-arrangement med Mads og Jens. 

 

Fremmødet var utroligt flot – ca. 300 læsere valgte at slå vejen forbi Kryb i Ly Kro i Taulov ved Fredericia, og i kroens hyggelige gildesal blev der spist kringle, drukket kaffe og talt om gamle glas og sølvtøj til den helt store guldmedalje.

Annonce

 

 

De ting, som læserne havde taget med til vurderingen var mange og forskellige. Der var alt fra store, tyrkiske messingkander til julepynt fra 1800-tallet, og Mads og Jens fortæller, at det har været spændende at se, hvad folk havde i gemmerne. De to skattejægere nød dagen og mødet med de mange læsere:

 

- Det har været en fantastisk dag. Folk har været så imødekommende og søde, og vi har set så mange forskellige ting, siger Jens glad, da dagens sidste vurdering er foretaget.

 

Hjemmets chefredaktør, Marianne Gram, der også var med til læser-arrangementet, er enig. Hun kalder vurderingsdagen for en stor succes.

 

- Det var overvældende, at så mange havde lyst til at deltage, og det er vi meget glade for. Det er rigtig dejligt at møde læserne og få en snak om bladet, og stemningen har været fantastisk, siger hun og tilføjer, at hun håber på at kunne gentage arrangementet med Mads og Jens igen.

 

Du kan læse alt om Hjemmets vurderingsdag og se de mange billeder
af læsernes fine sager i Hjemmet i uge 44 ♥

 

Tekst: Nathalie Klein Wennstrøm
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 29-09-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge