Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Hvornår pynter I op til jul?

Nyt fra Hjemmet
På søndag er der en måned til jul, og mange mennesker begynder så småt at pynte op til årets største højtid. Vi har spurgt vores facebook-fans om, hvornår de pynter op til jul.

Julehyggen er allerede sat ind i hovedstaden. Julelysene på strøget i København blev nemlig tændt lørdag den 16. november, mens der kommer lys i det store juletræ på rådhuspladsen den 1. december kl. 16. Træet er 23 meter højt, og er pyntet med 700 lys og 100 julehjerter. Når træet tændes første søndag i advent, vil der være tale fra kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev, mens julemanden og alle nisserne også vil være til stede.

 

Men det er ikke kun i København, at det juler omkring den 1. december. En stor del af Hjemmets brugere på Facebook begynder nemlig også at pynte op til jul den første søndag i advent, som i år falder den 1. december. Andre begynder lige op til 1. december, mens nogle pynter op på enten første søndag i advent eller 1. december, afhængig af hvad der kommer først.

Annonce

 

For tidlig jul og billig pynt

Nogle starter dog for tidligt med juleriet, mener Hjemmet.dks brugere. I en afstemning på her på hjemmesiden svarer lidt over 70 % af de adspurgte nemlig, at de synes, butikkernes jul starter for tidligt, mens 24 % svarer, at butikkernes tidlige juleri bare er hyggeligt.

 

Hvis du gerne vil have billig julepynt, så skal du vente med at købe det til dagene lige før den 24. december, hvor butikkerne oftest holder udsalg på pyntet. Du tænker nok, at det er lidt sent at pynte op, men julepyntet kan med fordel gemmes til juletid næste år.

 

Hvornår pynter du op til jul, og hvornår pynter de op til jul i din by? Svar i kommentarfeltet herunder.

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 19-11-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge