Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Hysterisk eller helt ok: Hver fjerde skole forbyder sukker i skoletiden

Nyt fra Hjemmet
Hvis du overvejer, at give dit barn eller barnebarn en bakke flødeboller med i skole på sin fødselsdag, eller en kage til klassens time, så må du hellere lige forhøre dig om skolens sukkerpolitik først. På hver fjerde skole i Danmark, er det nemlig strengt forbudt.

Ifølge en rundspørge, som Kristeligt Dagblad  har foretaget, er det ikke tilladt at spise, medbringe eller købe slik og kager i skoletiden på 26 % af de 433 adspurgte skoler.  Derudover er der lavet skriftlige retningslinjer for slik og kager i skoletiden på rigtigt mange skoler.

 

Og det giver god mening – ifølge Sisse Fagt, der er seniorrådgiver ved DTU Fødevareinstituttet spiser seks ud af ti børn nemlig for meget sukker, og derfor er det fint at undgå sukker i hverdagen, så der plads til de søde sager i weekenden.

 

Kogekone Camilla Plum er lodret uenig, hun mener i stedet at de er børnenes store indtag af sodavand, der skal begrænses.  Ifølge hende, er det at have en hjemmebagt kage med en del af vores madkultur og en tradition, som det er helt tåbeligt at forbyde.

Annonce

 

Men hvad mener du? Er det helt ok, at begrænse børnenes indtag af sukker i skoletiden, eller er det for hysterisk? Er sukker-forskrækkelsen gået for vidt, eller giver det god mening?

 

Kom med dit bud nederst på siden eller på vores facebookside

Tekst: Hanne Bang
Foto: Alamy
Publiceret: 07-02-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri