Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Irene mistede to børn ved en trafikulykke

Nyt fra Hjemmet
Irene er lige mødt på jobbet som receptionist på Hvedholm Slot på Midtfyn søndag den 15. marts 2009, da telefonen ringer, og hun får at vide, at politiet er på vej for at tale med hende.
„Åh nej, bare Stefan ikke har rodet sig ud i noget,“ tænker Irene og går betjentene i møde.
„Er du Irene Henriksen,“ spørger den ene politibetjent, og så kommer det:
„Der er sket en tragisk trafikulykke. Din 17-årige søn, Stefan, er kørt galt, og han er desværre omkommet. Der sad en langhåret pige på passagersædet. Vi tror, det er din 20-årige datter, Sandra. Hun er også omkommet!“
Annonce

Irene skriger. Hun slår betjentene, og da den ene betjent lægger armene om hende og holder hende fast, ser hun, at der triller en tåre ned ad hans kind.
– Det gjorde et enormt indtryk på mig at se professionel være berørt af sine følelser. Et eller andet sted forstod jeg, at jeg ikke var alene i sorgen, og det er jeg dybt taknemlig for, husker Irene Betina Henriksen, 43 år.
Der er gået halvandet år, og Irene har grædt og råbt og været fortvivlet. Efter ulykken kunne hun ikke holde ud at være i familiens hus i Horne, alt mindede hende om Stefan og Sandra, og hun måtte flytte ind i en midlertidig lejlighed i Odense. De få gange, hun kom i huset, løb hun ind efter det, hun skulle hente.
Efter ulykken har Irene gjort sin uddannelse som receptionist færdig og det endda med en særlig udmærkelse, en Mesterkniv fra forbundet Horesta. Og hun har taget sig af sine tre øvrige børn. Benjamin på 13 år, Nicolai på 15 år og Karina på 24 år. De har talt om sorgen, og de har været på hyggeture og ferier sammen. Livet er gået videre – trods alt.
– Uden børnene, Bjarne, mine forældre, familien og vennerne var det ikke gået. Alle har været fantastiske… Bjarne har været fantastisk, fastslår Irene og fortæller, hvordan hun gav kæresten et ultimatum.
„Enten forlader du mig nu, eller også holder du ud.“
– Vi havde lige mødt hinanden 14 dage tidligere, og jeg ville hellere sige stop nu end at opleve, han forlod mig senere.
– Og jeg kunne ikke forlade Irene på det tidspunkt. Det ville være umenneskeligt. Derfor valgte jeg at blive, og det har jeg ikke fortrudt. Vi er gået gennem det sammen, siger Bjarne Raagaard, 36 år.

Læs hele Irenes historie i Hjemmet nr. 38/2010
Tekst: Henrik Helmer Petersen
Foto: Klavs Bo Christensen
Publiceret: 20-09-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge