Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Jul i Malmø - inspiration til en hyggelig juletur over sundet

Nyt fra Hjemmet
Malmø buger med hyggelige julemarkeder, skøjteløb, julekoncerter og fantastisk juleshopping. Tag et smut over sundet og oplev ægte julestemning i det svenske.

Som bekendt står julen for døren og mange er allerede gået i gang med at planlægge juleindkøb, julebag og sjove aktiviteter til børnene. Det kan dog være noget af en udfordring for de fleste at kombinere hyggen med alle de praktiske gøremål og i den forbindelse er destination Malmø en super ide. Få klaret indkøbene mens ungerne bliver underholdt ved et af de mange arrangementer og nyd selv de mange mange herligeheder byen byder på hele december.  

 

 

DET KAN DU OPLEVE I MALMØ:

 

Svenske julemarkeder til store og små

Julemarkedet på Södertull ved Gustav Adolf-pladsen starter allerede søndag den 27. november og løber til den 23. december. Her er salg af kunsthåndværker, madvarer og sødt til ganen. Åbent: Tirsdag-søndag.

Annonce


Katrinetorps populære julemarked foregår den 2.-4. december. I dette smukke og romantiske 1800tals hus, kan man købe alt lige fra kunst og kunsthåndværk, madvarer, blomster og antikviteter. For børnene er der historielæsning, fiskedam, risengrød, julebag med musikalske oplevelser og juletræsdans.


St. Gertrud Julemarked i Malmøs middelalderlige bydel, foregår den 10. december. Her kan man finde smukt kunsthåndværk, lækre delikatesser, kandiserede æbler, frisklavede crêpes, vin chaud og andre lækkerier.

Julemarked på Drottningtorget afholdes lørdag den 10. december. Det er bøndernes julemarked, hvor der sælges både økologiske grøntsager, frugt, ost, brød og kød fra de lokale landmænd samt kunsthåndværk lavet af uld og læderprodukter.

Bæredygtig Jul på Gustav Adolf-pladsen den 10.-11. december, hvor man kan shoppe med ekstra god samvittighed. Her finder man den perfekte julegave, hvis man er på udkig efter lokalt produceret økologi, fair trade, genbrug og vintage.


 

Familiejulehygge
Malmö Museer inviterer alle børn (og voksne) til julefest på Malmöhus Slot. Her kan I bl.a. opleve musik og sang, julemarked med kunsthåndværk og besøg af julemanden. Det er den 27. november, og der er fri entré.

 

Jul i familieparkerne
Raoul Wallenbergs Park midt i Malmø centrum forvandles fra den 9.-23. december til et funklende snelandskab med julelys, skøjtebane og madboder med alle slags delikatesser og forskellige sjove aktiviteter. Madboderne har åbent mandag-fredag fra 15-19 og lørdag-søndag fra 11-19.


Børnenes ønskeliste kan fra den 27. november – 21. december, afleveres til Tomtemor og julemanden, i deres hus i Raoul Wallenbergs Park.


Malmö Folkets Park huser både en skøjte- og en skaterbane, som har åbent fra den 10. december til den 22. februar. Skøjter og hjelme kan lånes gratis.

 

Julekoncerter og Luciaoptog
Store Plads åbner op for Luciakoncert på den officielle dag for Luciafejringen den 13. december. Luciaoptoget sker i hestevogn gennem hele Malmö by inden koncerten.

Julekoncert for dig, dine børn og deres tøjdyr. Oplev Malmö Symfoniorkesters årlige julekoncerter for hele familien. ”Nalle” (på dansk: Julebamsen) er vært for koncerterne og alle børn opfordres til at have deres egne yndlingsbamser og tøjdyr med. Foruden for koncerterne kan man deltage i Malmøs længste luciaoptog, som kører fra Lund School of Arts til Malmö Konserthus. Den 17. og 18. december kl. 12, 14 og 16.

 

Baltiska Hallen byder på en original koncertoplevelse med en række folkekære svenske sangere, samt gospelkoret Karen Gibson Kingdom Choir fra London, den 10. december klokken 19:30


 

Se mere på: www.malmotown.com/da

Tekst: Maja Hahne Regild
Publiceret: 23-11-2011
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri