Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Jul på tysk

Nyt fra Hjemmet
Tyskland er ikke til at komme uden om, når det gælder juleshopping og julehygge. Tag en pause fra julestresset og tag til Tyskland, der slår dørene op for intet mindre end 2500 stemningsfulde julemarkeder i landets historiske bykerner, på slotte, herregårde, i kirker og i lader... Lyder det ikke hyggeligt?

Også udbuddet i Tysklands specialforretninger, stormagasiner og outlets er både stort og varieret og så er åbningstiderne til at arbejde med. Især byernes julemarkeder er helt fantastiske.

 

Her er der nemlig skruet helt op for varmen, lyset og hyggen og der er festligt udsmykket på torve, gågader og omkring kirkerne, hvor man typisk også finder fine og spændende boder, der lokker med lækre tyske julespecialiteter: Rygende varm Glühwein, Lebkuchen, Stollen, brændte mandler, vafler, pølser, juleknas og julebag og ikke mindst et overdådigt udvalg af julepynt, legetøj, træsløjd og kunsthåndværk.

 

Mange af markederne er allerede startet og andre åbner omkring 26. november. I Hamborg, der i øvrigt er europæisk miljøhovedstad 2011, finder du forresten Tysklands eneste økologiske julemarked med økologiske produkter, biodynamisk gastronomi, bæredygtigt kunsthåndværk og meget meget mere.

Annonce

 

Så tag dine kære under armen og smut en tur sydpå og oplev julen – på tysk. Her på Hjemmet kan vi i hvert fald ikke vente med at komme afsted..

 

Læs mere om de tyske julemarkeder 

Tekst:
Publiceret: 25-11-2011
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri