Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Jytte giver plads til sine drømme

Nyt fra Hjemmet
„Jeg har lavet min første cd“. Jytte Johansen sidder en januardag i 2005 med sin mobiltelefon i hånden og sender beskeden til sin storesøster.
Det har taget to år at nå dertil. Eller ti. For hvis man regner alle de år med, hvor Jytte har skrevet tekster, komponeret melodier og nynnet sange, bliver det til mange flere.
Men det er først i de seneste år, hun har arbejdet målrettet med at få sin første cd på gaden. Og Jytte er opfyldt af glæde og „yes-følelse“ i hele kroppen, mens hun taster den store nyhed på sin telefon.
– Det var et sus, og jeg var hamrende stolt over, at jeg havde fået den færdig. Men jeg var også meget træt, fordi jeg selv havde stået for alt i processen med at få cd’en udgivet, siger Jytte, der betalte 30.000 kroner for at få sin musik ud i verden.
Annonce

Hun ser frem for sig og smiler, så hendes smilehuller kommer til syne. Hun har lagt en let makeup, og hendes ansigt er indrammet af mørkt, krøllet hår.
43-årige Jytte sidder i sin stue i lejligheden i det århusianske øgade-kvarter og fortæller om sin drøm, som ligger på bordet i sit cover med foto af hende selv på forsiden. En drøm, som hun fik sat fuld skrue på, da hendes far døde af kræft i 2003.
– Der indså jeg, at livet er rigtig, rigtig kort. Kortere end jeg havde tænkt mig. Og jeg satte mig ned og tænkte over, hvad jeg egentlig havde af drømme, jeg gerne ville leve ud, siger hun tankefuldt.


Læs hele artiklen i Hjemmet nr. 13/2010
Tekst: Marlene Grøftehauge
Foto: Jens Bach
Publiceret: 29-03-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri