Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kære Kate, hjerteligt tillykke med den lille prins

Nyt fra Hjemmet
Kate Middleton, Hertuginde af Cambridge, er nu mor til en kommende tronfølger af England.

Catherine Elizabeth Middleton blev født den 9. januar 1982 og skønt ingen vidste det, stod det måske skrevet i stjernerne, at hun en dag skulle ægte en tronfølger. Man skal ikke mange generationer tilbage, før Kates familie blot var en klassisk kularbejderfamile, men Kates bedstemor havde ambitioner på børnenes vegne, og skubbede på, for at hendes børn kunne komme op ad den sociale rangstie. Kates mor, Carole Middleton, blev stewardesse og mødte herigennem Kates far, piloten Michael Middleton.

 

Tv: En kulmine, th: Kates forældre

 

Sådan laver du en hæklet prinsesse og prins »

 

Senere oprettede Kates mor en internetforretning, der gjorde familien meget rig og gav deres 3 børn, Kate, Pippa og James mulighed for at få den bedste uddannelse.

Annonce

 

Fra venstre: James, Kate og Pippa

 

Det var dette, der førte til Prins William og Kates møde 2001, hvor de begge var studerende ved University of St. Andrews i Skotland. Her boede de på sovesal i samme bygning og skønt de to hurtigt gjorde hinanden bekendtskab, var det ikke kærlighed ved første blik.

 

Strik en fin undertrøje med krone »

 

St. Andrews

 

I 2002 var Kate, imidlertid, med i et velgørende modeshow og her fattede den kommende kronprins en mere romantisk interesse for den smukke Kate.

 

Kate i den kjole kun bar til det velgørende modeshow.

 

På det tidspunkt var Kate dog sammen med en anden studerende fra St. Andrews. Men i slutningen af 2002, afsluttede Kates kæreste sin uddannelse og flyttede væk fra universitetet, hvorefter han og Kate gik fra hinanden. Den store afstand mellem de to menes at være årsagen til, at deres forhold sluttede. Herefter valgte Kate at koncentrere sig om sine studier.

 

Kate Middleton.

 

Senere delte Kate, og en del andre venner, en lejlighed sammen med Prins William og i 2003 indledte de to en romance. De formåede, at snyde pressen og holde deres forhold hemmeligt indtil 2004, hvor Kate blev spottet af en papparazzi fotograf, i selskab med den kongelige familie på skitur. 

 

Sådan laver du minder med spræl »

  

Øverst: Det nyforelskede par. nederst: Kate med ski.

 

Inden da havde hun afsluttet sin uddannelse i kunsthistorie, med udmærkelse.

 

Kate har dimitteret.

 

Herefter udviste pressen så stor interesse for Kate, at det blev besluttet at hun skulle have vagter omkring sig. Her er hun på vej ind i sin bil, men kan dårligt komme til for bare pressefotografer.

 

Kate bliver fulgt tæt af en nysgerrig presse.

 

Kate Middleton blev også, i en periode, kendt som hattedamen, takke været alle de mange forskellige og skønne hatte hun bar. Her er et udklip af udvalget.

 

 

Og lidt flere skønne hatte.

 

 

I 2007 startede Prins William på militærakademiet og han og Kate brød forbindelsen i en kort perioede på omkring 3 måneder.

 

Tv: Prins Williams arbejdsplads. Th: Prins William i arbejdsuniform

 

Årsagen til, og rygterne om bruddet, er mangfoldige: Kate følte sig ensom efter William startede sin militæruddannelse, pres fra kongehuset fik william til at bryde med Kate, for at give hende chancen for at vælge et andet liv, forholdet havde været køligt i længere tid, og meget mere. Men en ting ved vi jo i dag, Kate og William fandt hurtigt sammen igen og den 16. november 2010 oplyste hoffet af parret var forlovet.

 

Tv: Det nyforlovede par. Th: Forloverlsesringen. 

 

Prins William og Kate Middelton blev gift, i Westminister Abby, fredag den 29. april 2011. Da Kate er født borgerlig er hun ikke, i egen ret prinsesse, men har, i kraft af sin mands titel som prins, høflighedstitlen prinsesse Catherine af Wales. Kates officielle titel er Hertuginde Catherine af Cambridge.

 

Det nygifte par

  

Prins William og Kate Midlletons bryllup blev, på bedste engelske maner, fejret som en folkefest. Og mon ikke ankomsten af den lille royale baby vil bliver fejret på samme vis?

 

Den engelske folkefest ve parrets bryllup

 

Den 3. december 2012, annoncerede kongehuset, at Kate var gravid med parrets første barn. Og skønt det var en vidunderlig og velkommen nyhed, har graviditeten ikke været en dans på roser for Hertuginden. Kate led, i starten af sin graviditet, af så svær kvalme og opkastninger, at hun til sidst blev indlagt. Sidst i graviditeten har Kate dog haft det betydeligt bedre, hvilket de skønne billeder af hende, med den fine mave, også viser.

 

 

 

Det er en tradition i England, at alle royale fødsler bliver annonceret ved Buckingham Palace med en seddel i en fin ramme, der hænger ved porten. Sidst rammen var i brug var ved prins Harrys fødsel den 15. september 1984. Nu er det fødslen af Englands kommende tronarving, der bliver annonceret ved porten til Buckingham Palace. Den lille ny prins kom til verden d. 22 juli 2013 kl 16.24 lokal tid på St. Mary's Hospitalets private fødeafsnit, The Lido Wing i London.

 

Vi på Hjemmet.dk ønsker et stort tillykke til det engelske kongehus og det engelske folk med deres lille ny prins.

Tekst: Lisa Hvideg
Foto: Getty & Alamy
Publiceret: 23-07-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge