Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kom til Hjemmets vurderingsdag og mød Mads og Jens

Nyt fra Hjemmet
Så er det igen tid til at gå på jagt i skuffer og skabe efter gemte og glemte skatte. Tag dem med til Hjemmets vurderingsdag den 27. september og hør, om de er noget værd.

I samarbejde med Jens Guldsmed-Thomsen og Mads Ejlersen arrangerer Hjemmet endnu en vurderingsdag eksklusivt for Hjemmets læsere. Denne gang på Sjælland.

 

Se, om du har nogle ting i skabe og skuffer, der måske er noget værd, og som du gerne vil have bedømt eller vide noget mere om. Så kan du nemlig tage dem med til Hjemmets vurderingsdag søndag d. 27. september kl. 13.00-16.00 på Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, Rønnede.

 


Rønnede Kro danner den hyggelige ramme om dette års vurderingsdag.

 

Her kan du få Mads og Jens' vurdering af, hvor meget dine skatte er værd – og måske også være heldig at få noget mere at vide om dem.

 

VIGTIGT:

Man kan kun få vurderet tre ting hver, og Jens og Mads kan ikke påtage sig at vurdere smykker og ædelstene. Hvis du har store møbler, du vil have vurderet, så tag billeder af dem – lad være med at tage dem med!

 

Man får udleveret et nummer ved ankomsten, men der kræves ikke tilmelding for at deltage. Vurderingen er helt gratis og ikke afhængig af, om man ønsker at sælge det, man ønsker at få vurderet.

 

På kroen er der er mulighed for at købe kaffe og kage til 80 kr. pr. person – eller sandwich til 35 kroner pr. stk.

 


Der var god tilstrømning til vurderingsdagen, der sidste år blev holdt i Kryb i Ly Kro ved Taulov.

Tekst: Redaktionen
Foto: Redaktionen
Publiceret: 21-09-2015
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge