Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Krænkelse eller hysteri: Må små drenge vise deres tissemand?

Nyt fra Hjemmet
To drenge, der viser tissemand, en nisse der opfordrer børn til at kaste maden op, og et forældremagasin, der fik ørerne i maskinen – det skorter ikke på emner, der kan forarge og forundre. Men hvorfor bliver vi så forargede – og hvor forarget bliver du?

I ugens løb er historien om to otteårige drenge, der er blevet bortvist fra deres skole, fordi de viste deres kønsdele til en jævnaldrende pige i et frikvarter, blevet flittigt kommenteret på de sociale medier og i pressen.

 

Og i weekenden forlod rasende forældre et juleshow med Pyrus, fordi den kække nisse på et tidspunkt sagde: ”hvis man kommer til at spise for meget risengrød her i julen, gør det ikke det store. Man kan bare stikke en finger i halsen, og så kommer det op”.

 

Det fik i går TV2FRI-værten Peter Tanev til at komme med følgende melding på facebook:

 

– STOP nu for h.... Et nisseshow, en 6-årig dreng og spiseforstyrrelse og forleden var det 2 drenge og deres tissemænd der skabte overskrifter. Jeg er ret sikker på, at hvis der er nogle børn, der lider skade i de her sager, så er det de voksnes skyld.

Annonce

 

Det er den tidligere radiovært Dan Rachlin enig i. På sin facebookprofil skriver han:

 

– To otteårige drenge viser deres tissemænd til en jævnaldrende pige i skolen. Og verden omkring dem går amok. Hvordan er vi dog nået hertil? Hvor er det dog trist.

 

Hvad mener du - er vi gået for vidt i vores forargelse? Og bliver du forarget over Pyrus, eller de to otteårige drenge? Kom med dit bud her:

 

 

 

 

Tekst: Nathalie Klein Wennstrøm
Foto: Alamy
Publiceret: 19-11-2014
Pin it

Relaterede artikler

Hjemmet i denne uge