Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary

Nyt fra Hjemmet
Den 14. maj for 9 år siden, sagde Kronprins Frederik ja til sin elskede Mary i Københavns Domkirke. Dagen blev smuk og uforglemmelig for både brudeparret og alle os der fulgte dem på denne særlige dag.

 

Frederik og Mary Blev viet i Vor Frue Kirke, der også er Københavns Domkirke, fredag den 14. maj 2004. Vejret var let overskyet og til tider truede det med regn, men det holdt dog tørt. Heldigvis, for det smukke brudepar havde planlagt en karettur på 2 kilometer, her blev de fulgt på vej til deres nye liv af omkring 100.000 glade mennesker.

 

 

Marys brudekjole, der er designet af Uffe Frank, var lavet i gylden-rosa duschesse, der skinnede som perlemor. Kjolen havde ¾ lange ærmer og var besat med 100 år gamle blonder, lavet af Irske Nonner. Slæbet var 6 meter langt og brudesløret har også Dronning Ingrid båret. Brudebuket var rundt formet og sammensat af 15 forskellige hvide blomster fra både Danmark og Australien. Diademet var en gave fra regentparret og menes at stamme fra 1900 tallet.

Annonce

 

 

Kronprins Frederik bar søværnets gallauniform og havde sin bror Prins Joakim som forlover.

 

 

Ved brylluppet havde Kronprinsesse Mary, dengang Mary Donaldson , 6 brudepiger. De tre små piger er Kronprinsessens  3 niecer, men også hendes 2 voksne søstre samt en god veninde, var brudepiger. Alle brudepigerne var i lyserødt. Både prins Nikolai og greve Frederich var med som brudesvende.

 

 

Bryllupsfesten blev hold i et stort telt i haven på Fredensborg Slot og bryllupskagen var 2 meter høj og bestod af mandel- og chokoladebunde med fyld af jordbær- og rabarberfromage og chokolademousse. Kagen var pyntet med blomster og parrets monogram.

 

 

Se her hvordan kagen så ud

 

Det nygifte par blev begavet med en smuk folkegave: Et Flora Danica porcelænsstel med deres monogram, samt en sang indspillet og komponeret af Eran DD. Pengene fra salget af pladen skal gå til udsatte børn i Grønland.

Se stellet her

Tekst: Lisa Hvideg
Publiceret: 22-06-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri