Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Prins William og Kate - Hertuginde af Cambridge

Nyt fra Hjemmet
Den 29. april 2011 blev Prins William og Kate Middelton gift i Westminister Abby. Det blev en storslået dag og hele England brugte anledningen til at holde en folkefest for at fejre det glade par.

 

Efter at have kendt hinanden I mere end 10 år og have været et par i 8, blev Prins William og Kate Middelton gift I Westminister Abby fredag 29. april 2011. Trods en lettere overskyet dag, kikkede solen også frem fra tid til anden, og det nygifte par, kunne køre i åben karet Fra Westminister Abby til Buckingham Palace. Parret blev fuldt af omkring 100.000 mennesker og turen blev vist på storskærm i Hyde Park og Green Park. Efter bryllupsreceptionen kørte Prins William sin brud fra Buckingham Palace til Clarence House i en åben blå Aston-Martin sportsvogn.

 

 

Kate, Cathrine Middelton, bar en kjole designet af Sarah Burton. Kjolen var lavet af elfenbensfarvet gazarsilke, den var klassisk i snitter og havde lange blondeærmer. Slæbet var 2,7 meter lang og sløret var lavet af blødt elfenbensfarvet silketyl. Kate bar Dronning Elisabeth Cartierdiadem fra 1936.

Annonce

 

 

Kates brudebuket var formet som et skjold og sammensat af liljekonvaller, hyacinter og Sweet William blomster og mindede lidt om blonderne.

 

 

Prins William bar den røde garderuniform fra den irske garde og hans bror Prins Harry var forlover.

 

 

Kate havde 4 brudepiger, blandt andre Kates søster, og 2 brudesvende.

 

 

 

Efter vielsen blev der holdt reception og senere bryllupsmiddag på Buckingham Palace. Bryllupskagen var en frugtkage med tvist, lavet i 8 lag. Temaet var britiske blomster, hvor både England, Skotland, Irland og Wales var præsenteret med hver deres blomst.

 

 

 

Kate og William frabad sig gaver fra offentligheden og bad i stedet velmenende mennesker om at donere penge til 26 forskellige velgørende organisationer, heriblandt en antimobbe fond.

Tekst: Lisa Hvideg
Publiceret: 22-06-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri