Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kronprinsesse Victoria og Daniel Westling

Nyt fra Hjemmet
Efter at have kendt hinanden siden 2002, blev det Kronprinsesse Victorias tur til at sige ja til sit livs kærlighed, i Storkyrkan i Stockholm. Den udkårne var naturligvis Daniel Westling - nu Prins Daniel og parret blev gift en dag hvor solen strålede om kap med Kronprinsessen.

 

En smuk solskinsdag, lørdag den 19. juni 2010, fik svenske Kronprinsesse Victoria endelig sin Daniel. De blev viet i Storkyrkan i Stockholm og den efterfølgende karettur der var 6,8 km lang, gik gennem det centrale Stockholm. Den sidste del af ture foregik i båd fra Djursgården til Stockholm Slot.

 

 

Victorias brudekjole var designet af Pär Engsheden. Den havde et enkelt snit med korte ærmer og et bredt bælte i perlehvid silkeduschesse.  Slæbet var 5 meter langt og sløret, som også Dronning Silvia bar ved sit bryllup til Kong Carl Gustav i 1976, er fra 1858 og lavet af Bryssel-kniblinger. Victoria bar et karém-diadem, der i 1809 var en gave fra den franske Kejser Napoleon til Kejserinde Josephine.

Annonce

 

 

Brudebuketten var hvid, dråbeformet og sat sammen af både svenske sommerblomster og mere eksotiske blomster, blandt andet lathyrus og amazinlilje.

 

 

 

 

Daniel westling, nu Prins Daniel bar kjole og hvidt, dekoreret med en kæde fra Serafirmerordenen, tildelt af hans kommende svigerfader Kong Carl Gustav. Som forlover havde Daniel valgt Voctorias yngre bror Prins Carl Philip.

 

Kronprinsesse Victoria havde 7 brudepiger og 3 brudesvende ved sit bryllup, bland andet var Prins Christian af Danmark og Prinsesse Ingrid af Norge med.

 

 

En stolt og kæk brudesvend, Prins Christian når han er dejligst

 

 

Bryllupsfesten blev holdt på Stockholm Slot og den svenske bryllupskage var imponerende 3,3 meter høj og bestod af 11 lag. Ingredienserne var primært økologisk svenske råvare, bland andet jordbær, hindbær samt chokolade og champagne.

 

 

Se hele kagen her

 

Som folkegave modtog Kronprinsesseparet et glasservice bestående af forskellige glas, karafler og dessertskåle designet af Erika Lagerbielke.

 

Se Kronprinsesseparrets gave her

Tekst: Lisa Hvideg
Publiceret: 22-06-2013
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge