Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lars genvandt førligheden og sit livs kærlighed

Nyt fra Hjemmet
Heidi Müller står ved komfuret, maden er næsten klar. Hendes kæreste Lars Flor ser fjernsyn inde i stuen sammen med sine to børn Jasmin og Lukas og Heidis søn Patrick.
Pludselig hører hun noget bippe inde fra stuen. Det er Lars, der bliver kaldt på arbejde. Han er falckredder og må endnu engang springe hendes mad over, da han skal være på stationen om fem minutter.
Sådan har mange aftener udspillet sig i Lars og Heidis lille hjem i Ruds Vedby på Vestsjælland, og til sidst fik Heidi nok af Lars’ evige fravær i familien.
Hun flyttede fra ham i sommeren 2008, men bare nogle måneder senere blev Lars udsat for en ulykke, der gjorde, at han aldrig mere kunne blive kaldt på arbejde af sin bipper.
Annonce

Lars har mange gange suset igennem byen med blå blink, og han har oplevet adskillige brande, så det var ikke noget særligt, da han den fjerde november 2008 blev kaldt ud til en brand.
– Jeg blev bedt om at regulere trafikken, fortæller 37-årige og fortsætter:
– Længere nede ad vejen holdt politiet, og jeg stod og viste bilisterne videre, der holdt i kø. En mand kom hen til mig og fortalte, at ham, der holdt forrest i køen, kørte uforsvarligt. Bilisten må have set optrinnet og troet, at jeg ville kontakte politiet ved branden, for han vendte bilen og kørte mig ned bagfra.
Lars mærkede ikke noget, da han røg op på bilens køler, han gik ud som et lys. Bilisten kørte videre og er ikke siden blevet fundet, da han kørte med stjålne nummerplader.
Lars blev kørt til Slagelse Sygehus, hvor han fik noget smertestillende og blev bedt om at køre hjem igen.
– Min bror kørte mig hjem, men senere ringede overlægen og sagde, at en ambulance var på vej for at hente mig. Jeg kunne høre på ham, at det var skidt, siger han.
Tilbage på sygehuset fik Lars at vide, at han havde brækket ryggen, og at han ikke skulle regne med, at han ville komme til at gå igen.

Læs hele historien i Hjemmet nr. 25/2010
Tekst: Luise Marie Bekker
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 21-06-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge