Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lasse var døden nær: Nu skal han være far

Nyt fra Hjemmet
31-årige Lasse Dalsgaard Jensen er en glad mand, da han byder Hjemmet indenfor i sit hjem i Ejstrupholm i Østjylland.
Huset er funklende nyt, og lyset vælter ind i de store rum – og ind i det værelse, der med vugge og lyserødt babytøj står klar til en lille ny beboer midt i sommer. Ved sin side har Lasse nemlig 24-årige Katrina Munch, der med sin struttende mave og sin kærlighed til ham er med til at fuldende hans drøm om en rigtig familie.
For syv år siden så Lasses tilværelse ganske anderledes ud. Han var en lovende fodboldspiller i Nørre Snede, og brugte hverdagene på fodboldtræning og sit job som lagerarbejder i et frysehus. I weekenderne spillede han kampe og var sammen med vennerne.
Annonce

Den 22. august 2003 ændredes alting brat.
– Vi havde vundet en kamp, hvor jeg havde scoret, så jeg var glad, da vi festede bagefter. Efter festen kørte jeg med en af kammeraterne hjem, han satte mig af ved vejen tæt ved, hvor jeg boede. Her trådte jeg ud på vejen, og så kan jeg ikke huske mere, siger Lasse, der understreger, at hverken han selv eller kammeraten, som kørte bilen, var berusede.
Lasse har siden fået fortalt, at en bil kom kørende og ramte ham i højre side, så han blev slynget op i luften. Han lå efterfølgende i livsfare i fem dage og i koma i fem uger.
– Da jeg vågnede op, var jeg lam i højre side, og min hjerne var skadet. Jeg kunne f.eks. ikke kende min mor, når hun besøgte mig, og jeg troede, hun var dronning Margrethe, fordi hun altid havde blomster med, forklarer Lasse.
Langsomt forstod Lasse dog, at det var hans familie og venner, der besøgte ham. Og han begyndte at forstå sin situation.
– I begyndelsen havde jeg virkelig ondt af mig selv. Lægerne mente ikke, jeg nogensinde ville komme til at gå igen, og på et tidspunkt syntes jeg, mine fremtidsudsigter var så sorte, at jeg ikke havde lyst til at leve. Hvis jeg havde kunnet gå ud af sengen, er det ikke godt at vide, om jeg havde været her i dag.

Læs hele Lasses historie i Hjemmet nr. 28/2010
Tekst: Lise Petersen
Foto: Henrik Bjerregrav
Publiceret: 12-07-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri