Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Laura klarede sit livs krise: Alenemor med succes

Nyt fra Hjemmet
Duften af friskbrygget earl grey-te breder sig i det storblomstrede køkken, mens husets tre hjemmeboende børn dumper ind ad døren én for én.
Skoledagen er forbi for Zakarias, der går i 8. klasse, Gabriel, der går i 3. klasse og India, der er 3.g’er på Faaborg Gymnasium.
„Hej Mummy“, hilser de, mens 48-årige Laura Ricks, der er født og opvokset i England, finder tekrusene frem, hælder op og forsøger at holde hus med mængden af sukker, som Gabriel pøser i under flere afledningsmanøvrer.
Laura griner hjerteligt ad sin yngste søns numre og konstaterer, at de her fri-onsdage er noget af det bedste, hun har indført. Et pusterum midt i ugen er bare guld værd, når man som hun er eneforsørger i en større husstand og forretningskvinde med stort F – oven i købet kåret som årets kvindelige iværksætter 2009.
Annonce

– Jeg har besluttet, at onsdag er fast fridag for mine fem ansatte og mig selv, siger hun og byder på ingefærsmåkager bagt efter engelsk opskrift.
– Så kan man nå at komme på omdrejningshøjde med sig selv og alt det derhjemme. Til gengæld arbejder vi mere effektivt de andre dage i ugen, forklarer Laura, der i 18 år har forsynet danske småbørnsfamilier med kreativt legetøj fra postordrefirmaet Den Gamle Skole.
Legetøj, som Laura selv håndplukker rundt om i verden, og som hendes egne børn, i hvert fald da de var små, var „ansat“ til at gennemteste.
Mens børnene smutter op for at hygge sig på førstesalen i det store svenskrøde træhus i udkanten af Faaborg, inviterer Laura inden for i sin dagligstue, hvor vinrøde velourgardiner og påfuglemønstret tapet skaber hyggelig hulestemning.
Hun fortæller, at det egentlig var et tilfælde, at hun havnede i Danmark som legetøjsforhandler.
– Jeg var 22 år og havde netop færdiggjort mit historiestudie på Oxford Universitet, da jeg besluttede at tage til Danmark og blive ung pige i huset.
– Min mor er dansker. Men hun havde aldrig fortalt os særligt meget om sit hjemland, så derfor var jeg nysgerrig, forklarer Laura, der havnede hos en familie i Vedbæk.
Kort efter mødte hun den mand, der kom til at ændre hendes livsbane.

Læs hele Lauras historie i Hjemmet nr. 39/2010
Tekst: Connie Mikkelsen
Foto: Heidi Lundsgaard
Publiceret: 27-09-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri