Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lidt om nytårsforsætter

Nyt fra Hjemmet
Mange mennesker forsøger at forandre ting i deres liv med nytårsforsætter. Men hvor mange forsætter bliver egentlig til noget? Og hvad handler de mest populære af slagsen om?

Hvert år ved årsskiftet er vi mange mennesker der gør status over vores liv, og denne statusopgørelse fører for af os til et nytårsforsæt, der skal forandre visse ting i vores liv. Ifølge undersøgelser fra Gallup har ca. 20 % af danskerne et nytårsforsæt i år, mens mere end 50 % af os har prøvet at sætte et tidligere. De mest populære nytårsforsætter handler om at leve sundere, dyrke mere motion, arbejde mindre, få mere tid til det vigtige og være mindre stresset. Altså alle beslutninger, om at handle eller leve på en bestemt måde.

 

Der er dog ingen der ved præcist, hvor lang tid et nytårsforsæt holder, men ifølge en europæisk undersøgelse fra 2005, så dropper europæerne i gennemsnit mellem halvdelen og to tredjedele af deres nytårsforsætter inden der er gået en måned. Lykkeligvis, så overholdes omkring 20 % af alle nytårsforsætter.

Annonce

 

Har du et nytårsforsæt? Skriv dit nytårsforsæt i kommentarfeltet under artiklen.

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 06-01-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge