Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Markedspladsen: Ny gratis service til dig!

Nyt fra Hjemmet
Har du også en masse gamle ting du ikke bruger? Glemte sager, der bare står og samler støv på loftet? Så er Hjemmets nye Markedsplads lige noget for dig...

Her kan du nemlig sætte ting og sager til salg i bedste ”loppemarked”-stil. Det er forrygende let at være med.

 

Så snart du har registreret dig på hjemmesiden, har du mulighed for at indrykke en annonce med foto, som du let overfører fra din computer eller din mobiltelefon.

 

Du får mulighed for at fastsætte en pris eller lade varerne gå til højeste bud, og du kommer i kontakt med mange tusinde potentielle købere. Denne service er helt gratis, men du får mulighed for at tilkøbe specielle ydelser, der gør annoncen endnu mere attraktiv.

 

Du finder Hjemmets Markedplads her

 

God fornøjelse!

Annonce
Tekst: Redaktionen
Publiceret: 18-01-2012
Pin it

Hjemmet i denne uge