Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Martha Lucia synger sorgen ud

Nyt fra Hjemmet
En mini-gravsten med en guitar og kælenavnet Lalo. Et kyssende par i støbt cement og to pyramider i en bunke sand fra Sahara.
Udsmykningen på gravstedet på Sct. Jørgens kirkegård i Svendborg er lidt ud over det sædvanlige og ladet med symboler – akkurat som den mørkhårede kvinde, der lige nu ligger på knæ og pynter gravstedet med stedmoderblomster. Martha Lucia Andrade De Leon hedder hun.
Hun er 53 år og datter af en colombiansk general, men har boet i Svendborg siden 1988. Det er her, hun har hjemme, og det er her, hendes ældste søn Juan Carlos Leon Andrade ligger begravet. Navnet står hugget ud i granitten på den grønmelerede gravsten, og både pyramiderne og de andre symbolske genstande er gaver fra Juan Carlos’ venner, som stadig besøger gravstedet i ny og næ.
Annonce

– Han var en dejlig dreng, siger hans mor og dvæler lidt ved tanken om sønnen, der kun blev 24 år.
Cockerspanielen Robbie, der altid får lov at løbe frit omkring, holder sig imens tæt til sin ejer, der er iklædt en knaldrød jakke.
– Jeg er tit hernede og snakke med Lalo, som vi kaldte Carlos. Nogle gange også om natten, hvis der er noget, jeg trænger til at få sagt, siger Martha.

Læs hele artiklen om Martha Lucia i Hjemmet nr. 22/2011
Tekst: Connie Mikkelsen
Foto: Heidi Lundsgaard
Publiceret: 30-05-2011
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri