Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Mød Hjemmet på årets kreamesse

Nyt fra Hjemmet
Hjemmet har i år en stand på messen Kreative Dage i Fredericia den 23.-25. oktober. Vi glæder os til at møde en masse af jer læsere og give jer et godt messetilbud.

Hjemmets redaktion er ved at gøre sig klar til at drage af sted, belæsset med pynt og plakater for at indrette og bemande vores stand på Kreamessen i Fredericia. Vi glæder os, for vi ved, at der venter os en hyggelig oplevelse med glade læsere.

 

Vi håber, du har lyst til at møde os der og få en snak med redaktionen eller et godt abonnementstilbud. Du kan også deltage i en rask lille konkurrence, hvor du kan vinde en skøn præmie.

 

På messegensyn

Annonce
Publiceret: 05-10-2015
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri