Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Mød Hjemmets nye loppe-eksperter Mads og Jens

Nyt fra Hjemmet
Seerne elsker parret Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen, når de i tv-programmet „Skattejægerne“ snuser rundt i Nordjylland efter spændende gamle ting. Nu deler de deres viden med Hjemmets læsere og besvarer spørgsmål om „Skønne fund & fine sager“.

På en lang, lige landevej i Tversted i Nordjylland – cirka der hvor Danmark begynder at gå op i en spids – står et skilt, som er blevet mål for mange udflugter: „Lykkegaard – Galleri og Marskandiser". Døren i stuehuset til den 200 år gamle gård går op, og en smilende mand træder ud. – Velkommen til, siger Jens Guldsmed-Thomsen, 46 år.

 

I den åbne stue, hvor lyset strømmer ind fra to sider, venter Mads Ejlersen, 60 år, ved kaffebordet. Ægtefolkene Jens og Mads, der har dannet par i 22 år, er med i den populære DR1-serie „Skattejægerne". Seerne følger dem på evig jagt hos små marskandisere og krejlere og på markeder efter spændende gamle ting til deres forretning, der er indrettet i Lykkegaards store lade.

Annonce

 

– I påsken, da vi åbnede Lykkegaard for den nye sæson, havde vi flere end 5.000 besøgende, fortæller Mads og Jens og ser helt vantro ud over den bragende succes. Gæsterne kommer kørende fra hele landet, og en del af dem vil gerne se „girafferne" – Mads og Jens.

 

– Da DR spurgte, om vi ville medvirke i „Skattejægerne", sagde vi straks ja. Vi kører vores forretning professionelt, og vi havde for længst besluttet, at hvis vi fik mulighed for at nå ud til offentligheden gennem medierne, ville vi gribe chancen, siger Mads. – Men at vi selv skulle blive kendte ansigter, havde vi ikke regnet med. Vi er blevet genkendt på Strøget i København og i lufthavnen i Amsterdam. Men det må vi jo tage med, siger Jens.

 

Nu glæder parret sig til at skrive for Hjemmets læsere hver uge.

 

Læs hele artiklen og Mads og Jens i Hjemmet nr. 23/2013

  

Har du en gammel ting, du gerne vil vide mere om, så send 1-3 tydelige fotos og en kort beskrivelse til Hjemmets loppe-eksperter, Jens Guldsmed-Thomsen og Mads Ejlersen. Tingene skal være fotograferet på lys eller hvid, ensfarvet baggrund. Send brevet til:

Hjemmet, Hellerupvej 51, 2900 Hellerup, mærk kuverten "Gode Fund".
Eller send en mail vedhæftet fotos som .jpg-filer i høj opløsning til: godefund@hjemmet.dk

 

Tekst: Ulla Iversen
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 03-06-2013
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri