Annonce

Smugkig i det nye Hjemmet

Tegn abonnement på Hjemmet

Få Hjemmet sendt direkte hjem til din postkasse.

Køb Danmarks hyggeligste ugeblad i dag! »

Følg os på Pinterest

Visit Hjemmet.dk's profile on Pinterest.

 

 

Følg os på Instagram

@alt_vi_elsker

 

 

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Mød Hjemmets nye loppe-eksperter Mads og Jens

Nyt fra Hjemmet
Seerne elsker parret Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen, når de i tv-programmet „Skattejægerne“ snuser rundt i Nordjylland efter spændende gamle ting. Nu deler de deres viden med Hjemmets læsere og besvarer spørgsmål om „Skønne fund & fine sager“.

På en lang, lige landevej i Tversted i Nordjylland – cirka der hvor Danmark begynder at gå op i en spids – står et skilt, som er blevet mål for mange udflugter: „Lykkegaard – Galleri og Marskandiser". Døren i stuehuset til den 200 år gamle gård går op, og en smilende mand træder ud. – Velkommen til, siger Jens Guldsmed-Thomsen, 46 år.

 

I den åbne stue, hvor lyset strømmer ind fra to sider, venter Mads Ejlersen, 60 år, ved kaffebordet. Ægtefolkene Jens og Mads, der har dannet par i 22 år, er med i den populære DR1-serie „Skattejægerne". Seerne følger dem på evig jagt hos små marskandisere og krejlere og på markeder efter spændende gamle ting til deres forretning, der er indrettet i Lykkegaards store lade.

Annonce

 

– I påsken, da vi åbnede Lykkegaard for den nye sæson, havde vi flere end 5.000 besøgende, fortæller Mads og Jens og ser helt vantro ud over den bragende succes. Gæsterne kommer kørende fra hele landet, og en del af dem vil gerne se „girafferne" – Mads og Jens.

 

– Da DR spurgte, om vi ville medvirke i „Skattejægerne", sagde vi straks ja. Vi kører vores forretning professionelt, og vi havde for længst besluttet, at hvis vi fik mulighed for at nå ud til offentligheden gennem medierne, ville vi gribe chancen, siger Mads. – Men at vi selv skulle blive kendte ansigter, havde vi ikke regnet med. Vi er blevet genkendt på Strøget i København og i lufthavnen i Amsterdam. Men det må vi jo tage med, siger Jens.

 

Nu glæder parret sig til at skrive for Hjemmets læsere hver uge.

 

Læs hele artiklen og Mads og Jens i Hjemmet nr. 23/2013

  

Har du en gammel ting, du gerne vil vide mere om, så send 1-3 tydelige fotos og en kort beskrivelse til Hjemmets loppe-eksperter, Jens Guldsmed-Thomsen og Mads Ejlersen. Tingene skal være fotograferet på lys eller hvid, ensfarvet baggrund. Send brevet til:

Hjemmet, Hellerupvej 51, 2900 Hellerup, mærk kuverten "Gode Fund".
Eller send en mail vedhæftet fotos som .jpg-filer i høj opløsning til: godefund@hjemmet.dk

 

Tekst: Ulla Iversen
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 03-06-2013
Annonce

Hjemmets Markedplads

Har du også en masse gamle ting du ikke bruger? Glemte sager, der bare står og samler støv på loftet? Så er Hjemmets nye Markedsplads lige noget for dig...
Klik dig ind og se alle de fine ting og sager her

Ugens spørgsmål

Hvor tit besøger du vores hjemmeside?

Dagens lækkeri

Mangler du hjælp til en opskrift?

Hjemmet.dk er en helt gratis service, som ugebladet Hjemmet stiller frit til rådighed på nettet.

Derfor kan vi desværre ikke påtage os at yde hjælp og vejledning vedrørende de mange håndarbejds- og madopskrifter, der ligger på her på sitet.

 

Drejer det sig om håndarbejde, er alle velkomne til at lægge spørgsmål ud i debatten og evt. få hjælp og vejledning fra nogle af de mange dygtige brugere af Mit håndarbejde.

Klik her for at gå til Mit håndarbejde.

 

Hvis der mangler et mønster el. lign., vil vi selvfølgelig også gerne have det at vide, så vi kan rette fejlen. Fortæl os om det på fagred@hjemmet.dk