Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Kunderne hos Lidl i Grenaa står gerne lidt længere i kø, hvis de kan blive betjent af 21-årige Rosa Andersen.

Mød Rosa - vinder af "Danmarks sødeste kassedame 2015"

Nyt fra Hjemmet
Der var stående klapsalver fra både kunder og kolleger, da Hjemmet overrakte Rosa Andersen fra Lidl i Grenaa prisen som „Danmarks sødeste kassedame 2015“. Hun modtog gaver og diplom som bevis på, at rigtig mange mennesker værdsætter hendes utrolige sødme og dejlige væremåde.

Fedt, fedt, megafedt! Rosa Andersen smider armene op over hovedet og danser en lille spontan krigsdans i sin kasse i Lidl i Grenaa. Hjemmet er netop kommet ind ad døren for at overraske hende. Hun er blevet kåret som Danmarks sødeste kassedame 2015 i Hjemmets store konkurrence.

 

Rosa skulle ellers slet ikke have været på arbejde i dag. Hun havde tid hos tatovøren og skulle have lavet en „tusse", som hun siger. Så butiksbestyrer Julian Hirsfelt måtte finde på en ekstra god undskyldning for at få hende hen i butikken: Rosa skulle møde, fordi selve kåringen af Danmarks sødeste kassedame skulle foregå her, „fordi vi har sådan en flot forretning", lokkede han. „Alle fem kandidater skal mødes i Lidl i Grenaa", lød hans forklaring.

Annonce

 


Butiksbestyrer Julian Hirsfelt er „superstolt" af Rosa, der altid er så sød og imødekommende over for alle.

 

Så det første Rosa siger til os, da vi kommer ind ad døren, skarpt forfulgt af TV 2 Østjyllands kamerakvinde og Aarhus Stiftstidendes journalist, er da også: – Hvor er de fire andre, skulle de ikke også komme? Men hun fanger den hurtigt. Og i hvert faldt helt og holdent, da alle kunderne i Lidls lange kasserække begynder at klappe ad hende, som hun står der og stråler med Hjemmets diplom.

 

Alt er gået i stå i butikken. Også kollegerne har rejst sig og giver hende en hånd og smil, der helt tydelig kommer fra hjertet. For kollegerne er virkelig gået ind i kampen for at få Rosa kåret som Danmarks sødeste kassedame. De har alle skrevet ud til deres venner og venners venner på Facebook og opfordret dem til at gå ind og stemme på Rosa på Hjemmet.dk. Her har over 10.000 læsere været inde at stemme på en af de fem kandidater. Rosa løb af med sejren. Meget overbevisende endda. 3.803 stemmer fik hun!

Altid i godt humør

Vi trækker 21-årige Rosa Andersen lidt med bagud i butikken, hvor Natasha Jacobsen kommer kørende i sin rullestol. – Til lykke, søde, smiler hun til Rosa, der skal have et kram. – Rosa har en helt speciel ustråling, hun er altid i godt humør, fortæller hun. – Jeg skal altid lige hen og se, hvem der sidder i kassen. Det er altid en glæde, hvis hun er der, siger Natasha.

 


– Det er fortjent, lyder det fra kunderne til Rosa, da de opdager, at hun har vundet Hjemmets store konkurrence. Og Rosa får kram på kram.

 

Smilene er store i Lidl i Grenaa på denne forårsdag, hvor vi er kommet forbi ved frokosttid. Flere stopper op for at fotografere Rosa, der står med Hjemmets gavecheck på 10.000 kroner i favnen. Men Rosa fortæller, at der faktisk ville være mange flere af „hendes" kunder, hvis vi var kommet lidt senere: – De ved, at jeg møder klokken 13, så de kommer der ved 13-14-tiden.

 

Rosa kan nemlig ikke så godt arbejde fra morgenstunden. Hun har været ude for et alvorligt trafikuheld med sin scooter, har slået hovedet ganske slemt og lå i koma en uge, da det skete. – Mine forældre vidste ikke, om jeg ville ende som grønsag, fortæller hun. Men i dag er hun er på trods af en hjerneskade en meget tilfreds og særdeles levende ung pige. Hun er glad for jobbet i Lidl, fordi det er afvekslende. Hun sidder ikke bare i kassen, men er også rundt ude i butikken og møder kunderne der.

En værdsat medarbejder

Rosa slår igen stort ud med armene, så hun ligesom får peget på hele butikken og hele sin situation, da hun med et stort smil siger: – Det her kan jeg godt leve med! Rosa kan dårligt slippe diplomet, da vi giver hende checken og de øvrige gaver. – Det er det, jeg er mest glad for. Det har betydet mere for mig, end jeg troede, at vinde. Jeg var også glad for bare at være med. Nu ved jeg i hvert fald, at jeg er værdsat. Nu har jeg sort på hvidt, at jeg er sød!

 


Hjemmets chefredaktør, Marianne Gram, overrakte Rosa en gavecheck fra Hjemmet på 10.000 kr. samt lækre sager fra Electrolux, Konnerup og Co., OBH Nordica, Södahl, Apotekernes A.m.b.a. og Politikens Forlag. Præmier til en samlet værdi af over 16.000 kroner.

 

Butiksbestyrer Julian Hirsfelt er tydeligt både glad og rørt, da han skal sætte ord på, hvad der gør Rosa til noget særligt. – Jeg er superstolt over, at hun har været med og er gået videre og nu har vundet. At have en medarbejder som Rosa, det er et drømmescenarie.

 

Vi pakker hele gaveregnen til Rosa ud og spørger hende imens, hvad hun skal bruge pengene til. – Ikke til tusser, så bliver mine forældre kede af det. Men jeg skal betale 5.000 kr. tilbage i skat – og så skal resten nok ind og stå på en konto, til når mig og min kæreste skal ud at hygge os.

Tekst: Marianne Gram
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 04-04-2015
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge