Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Modgangen gjorde mig stærk

Nyt fra Hjemmet
Familie, venner og bekendte. Mennesker, som Helle Fromberg Hammarström møder på sin vej, de der hører hendes foredrag om hendes liv eller læser hendes bog, „Vi ses en dag“, er dybt benovede.
Sikke en positivitet, sikke en handlekraftig kvinde.
Det er i dag tæt på ti år siden, at livets alvor ramte Helle og hendes mand, Mikael, med sådan en uretfærdighed, at de fleste næsten kan føle smerten.
Efter alle disse år er Helles risiko for atter at få brystkræft nu ikke større end den risiko, alle kvinder har, og det er hun naturligvis glad for.
På mange måder har Helle og ægtefællen og deres søn Victor en drømmetilværelse. De bor i en pragtfuld lejlighed på en klippeskråning med vue ud over bugten i Sveriges ferieparadis Båstad 45 kilometer nord for Helsingborg i Sverige. Dansk-svenskere kalder stedet for „Sveriges Skagen“.
Annonce

Og dansk-svenskere er Helle og Mikael. De mødtes på Cypern i 1985, hvor de begge arbejdede som rejseguider. Hun er dansker og opvokset i Greve syd for København. Mikael er født og opvokset i Sydsverige.
Livets alvor begyndte, da Helle mistede sine forældre i en ung alder, og op gennem 90’erne måtte hun adskillige gange opereres for cyster på sine æggestokke. Konsekvensen var, at hun og Mikael ikke kunne få deres egne børn.
I 1999 blev de dog forældre til Victor.
De fik ham overrakt på en gårdsplads i stegende sol i en by ved Amazonflodens bredder i Brasilien, og i selvsamme sekund, de kiggede ind i hans dybbrune øjne, var de mor og far.
Helle var 41 år, og Mikael to år yngre. De kunne ikke være lykkeligere.
Tekst: Henrik Helmer Petersen
Foto: Søren Jansby
Publiceret: 04-01-2010
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri