Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Det er op til Cecilie Hother, om vi får Peter Tanev at se i et flot salsakostume i denne omgang af Vild Med Dans. Foto: TV2

Mon Peter Tanev skal være med i Vild Med Dans?

Nyt fra Hjemmet
Cecilie Hother fik i den grad skovlen under sin ven og værtsmakker, Peter Tanev, da hun tilbage-udfordrede ham til at være med i Vild Med Dans. Det er seerne, der har været med til at bestemme, hvad Peter Tanev skal udsættes for.

 

Peter Tanev har fået sig noget af en overraskelse.


Selv om holdet til dette års Vild Med Dans allerede er sat, er der alligevel en chance for, at vi kommer til at se den hyggelige vejrvært på dansegulvet med band, publikum og det hele.


Den mandlige halvdel af værtsparet i Frihuset på TV2Fri har for nylig udfordret sin medværtinde, Cecilie Hother, til at klare sig alene i en skov i fire døgn.


Aftalen er, at vinderen af væddemålet må vælge en ting, som taberen skal gøre. Nu har seerne via facebook besluttet, at hvis Cecilie gennemfører udfordringen, skal Peter Tanev kridte danseskoene og give et nummer i Vild Med Dans.


Det er Cecilie, der, bag om Tanevs ryg, har opfordret seerne til at finde på en rigtig god udfordring til Tanev.

Annonce


- Jeg havde frygtet, at Cecilie måske havde noget i ærmet – men jeg havde slet ikke set det her komme", siger Peter Tanev.


- Det er voldsomt grænseoverskridende for mig, og jeg har derfor også takket pænt nej, hver gang jeg er blevet spurgt af folkene bag Vild Med Dans, men nu er der jo ligesom ikke nogen vej udenom.


Seernes opfindsomhed har været stor. Alt fra en tur hos terapeuten Carl-Mar Møller, til fem dage i skoven til vinter – og så Vild Med Dans.

En skræmmende oplevelse


Cecilie Hother har været meget spændt på Peters reaktion på danseudfordringen:


- Jeg ved jo, at han har sagt nej flere gange – og helt sikkert har sine grunde til det. Jeg ved også fra min egen deltagelse, hvor svært det er, og hvor meget man bliver presset ud af sin komfortzone.

 

Uden Peters vidende har Cecilie spurgt på Frihusets facebook-side, hvilken udfordring hun skulle sende tilbage i hovedet på ham, hvis hun klarer opholdet i skoven. Foto: Kasper Marinus Klink Elbæk/TV 2 FRI

 

Cecilie synes, det er topfrisk af Tanev, at han tager seernes udfording op.


- Og samtidig så motiverer det jo mig selv endnu mere til at klare de fire dage, smiler Cecilie Hother.


Peter Tanev ser anderledes skeptisk ud.


- Nu håber jeg virkelig ikke, du klarer den, Cecilie – for det er altså noget af en kropslig udstillelse, jeg skal ud i her, siger han.


- Men hvis det skulle ende dér, så bliver det jo ikke bare en skræmmende oplevelse for mig. Det bliver det i allerhøjeste grad også for dem, der kigger med, griner Peter Tanev.


 

 

 

- Cecilies udfordring i skoven starter mandag morgen den 1. september. Du kan følge med døgnet rundt på TV2 Fri

 


- Du kan også læse mere på TV2 Fris facebook-side, hvor der løbende kommer opdateringer på kampen mellem Cecilie Hother og Peter Tanev.

 

 

Publiceret: 30-08-2014
Pin it

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri