Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

NYHED: Køb dine julegaver her

Nyt fra Hjemmet
Nu kan du også gå på indkøb i Danmarks hyggeligste ugeblad! Hjemmet præsenterer en stor nyhed — ”hjemmetshop.dk” — der giver dig mulighed for at købe varer, udvalgt specielt til Hjemmets læsere og til særdeles favorable priser.

I denne uges Hjemmet præsenterer vi et lille udvalg af de mange gode tilbud, der naturligvis står i julens tegn, og klikker du ind på www.hjemmetshop.dk finder du et endnu større udvalg.

  

Det er nemmest at bestille via vores netadresse, www.hjemmetshop.dk, men foretrækker du at indsende en kupon, finder du den i det lille katalog, du selv kan printe nederst på siden her.

  

Velkommen i Danmarks hyggeligste butik — i Danmarks hyggeligste ugeblad!

 

Klik her og print denne uges gode tilbud fra Hjemmetshoppen - så kan du i ro og mag kigge de mange fine ting igennem, inden du beslutter dig.

 

HUSK: Du kan bestille både via kupon, telefon og www!

Annonce
Publiceret: 20-11-2012
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri