Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Natalie begyndte på en frisk

Nyt fra Hjemmet
Der er stille i villaen hos Lone og Allan Glargaard i Hinnerup ved Århus. Sønnen Ernesto på 19 år er flyttet hjemmefra, og datteren Natalia på 16 år er på efterskole.
Men selvom parret savner børnene, er de godt tilfredse. For et par år siden frygtede de nemlig, at Natalia aldrig ville komme til at klare sig selv, efter hun var ude for en grim trafikulykke.
– Jeg kan ikke selv huske, hvad der skete. Men mine venner, som jeg cyklede sammen med, har sagt, at jeg blev ramt af en bil i et t-kryds, siger Natalia, der må lade forældrene fortælle om den første tid efter ulykken.
Allan husker ganske klart, at han på sit arbejde i TDC’s it-afdeling blev ringet op med den skrækkelige nyhed den 31. maj 2007.
Annonce

Han skyndte sig ned i en taxa med kurs mod Århus Kom-munehospital.
Lone var på vej hjem fra sit arbejde som sundhedssygeplejerske og kørte i nærheden af ulykkesstedet, da hun fik beskeden. Og hun glemmer aldrig det syn, der mødte hende.
– Natalia lå livløs på jorden med en læge og falckmænd omkring sig. Ingen kunne sige, om hun ville overleve. Det var hæsligt, siger Lone.
Tekst: Lise Petersen
Foto: Henrik Bjerregrav
Publiceret: 28-12-2009
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge