Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

DIRCHS filmperler: Gør din samling komplet

Nyt fra Hjemmet
Nu giver vi dig en helt enestående chance for at få en samling med 21 af den store komikers allerbedste film i en dvd-serie, som vi kalder ”Dirchs Filmperler” og som kun kan samles gennem Hjemmet.

Start din samling nu:

I uge 36 får du den første film, Charles tante, uden beregning når du køber Hjemmet. I de følgende 20 uger kan du hver uge købe en ny fantastisk Dirch Passer film til kr. 43,-, hvis du samtidig også køber Hjemmet til kr. 29,95.

 

Samlet pris for blad og dvd kr. 72,95. Sammen med film nr. 2, Han, Hun, Dirch og Dario, får du også en flot samleboks.


Hver film er til salg i en uge fra mandag til søndag.


Dvd’erne forhandles hos de fleste kiosker, købmænd, supermarkeder og tankstationer.
Skulle det imidlertid vise sig, at ugens film er udsolgt, der hvor du plejer at købe dit Hjemmet, kan du bede butikken om at bestille den til dig, så længe lager haves.


I den efterfølgende uge kan du også købe filmene på www.hjemmet.dk/shop, så længe lager haves. Prisen er kr. 50,00 pr. film + kr. 45,00 i forsendelse, så længe lager haves.

Annonce

Tilbuddet løber frem til d. 19. februar 2012.

 

Publiceret: 10-10-2011
Pin it

Hjemmet i denne uge