Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Nyt magasin: Danske skæbner & eventyr

Nyt fra Hjemmet
'Danske skæbner & eventyr' udgives af Hjemmet og tager udgangspunkt i historiske begivenheder, slægtsforskning og nostalgi.

Det sker ikke hver dag, at et nyt magasin rammer kioskernes hylde. Men med inspiration i den nostalgi-bølge, som viser sig i både efterspørgslen på historiske bøger og film samt i den udbredte lyst til at forske i vores egne familiehistorier, har Egmont Publishing valgt at satse på en ny udgivelse.

 Titlen er Danske skæbner & eventyr, og magasinet udgives af Hjemmet.
 
“Der er rigtig meget godt læsestof i det – og vi tror, vi rammer lige ind i nostalgibølgen, som man jo også kan se i den stigende interesse for slægtsforskning og loppefund,” siger bladchef i Egmont Publishing, Marianne Gram.
 
I Sverige har Egmont Publishing haft stor succes med Svenska Öden & Äventyr, hvor blandt andet Hemmets Journals læsere har vist stor interesse for det nye magasin.
 
Og den succes har vi altså skelet til i Danmark, hvor forhåbningen er, at mange af Hjemmets læsere også vil være interesserede i at læse Danske skæbner & eventyr.
 
Magasinet henvender sig med alle ‘kan du huske’-historierne, de gribende billeder og en brevkasse om slægtsforskning, primært til den lidt ældre målgruppe. De fleste historier i den nye udgivelse tager udgangspunkt i menneskeskæbner – både kendte mennesker og almindelige menneskers liv.

Danske skæbner & eventyr er planlagt til at udkomme seks gange årligt og koster 49,95 kr.


Annonce
Tekst: Marianne Gram
Publiceret: 14-01-2016
Pin it

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Hjemmet i denne uge