Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary ved et officielt besøg i Canada i efteråret. Kronprinsen og hans livvagter er i de sidste dage blevet beskyldt for at have kørt over Storebæltsbroen, selv om den var lukket på grund af stormen Egon.

Ok eller ej? Kronprins Frederik fik særbehandling i stormvejret

Nyt fra Hjemmet
Kronprinsen er i de sidste dage blevet beskyldt for at have kørt over Storebæltsbroen uden tilladelse, da den var lukket på grund af stormen Egon. Er det en storm i et glas vand, eller skal de kongelige ikke have særbehandling? Kom med din mening under artiklen.

De danske medier har i de sidste dage skrevet meget om kronprins Frederiks nylige tur over Storebælt.

 

Ifølge BT valgte Danmarks kommende konge hans livvagter fra PET nemlig at trodse Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, da der lørdag var sportsfest og prisuddeling i Boxen i Herning.

 

Læs også: Se de bedste reaktioner på Kronprinsens brotur


Stormen Egon havde lukket Storebæltsbroen, men det forhindrede ikke Kronprinsens bil, Krone 7, og en følgebil i at køre over broen, selvom alle andre bilister måtte holde i kø til langt ud på natten foran de lukkede bomme.

 

— Af sikkerhedsmæssige hensyn lader vi Krone 7 og en følgebil passere betalingsanlægget, men med understregning af, at der ikke er tilladelse til at krydse broen. Det sker i en samtale mellem PET og vagtcentralen. Der er en klar aftale om, at de ikke skal køre. De skal holde på den anden side af betalingsanlægget, så de ikke holder i kø, og så der ikke opstår et nyt problem,« siger politidirektør Steen Nørskov til BT.

Annonce

 

Men trods den klare melding fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi kørte Krone 7 og følgebilen i følge BT alligevel over broen, så snart bommen var blevet løftet.

 

Læs også: Kronprins Frederik: Udbryderkongen

 

PET hævder derimod, at de fik tilladelse til at passere broen, og kronprins Frederik har siden beklaget, at han og hans livvagter tog imod denne mulighed for at krydse bæltet foran de mange ventende bilister.


I en pressemeddelelse skriver Kongehusets kommunikations- og pressechef:

 

— Kronprinsen er ked af, det skete og kan godt forstå, at situationen var med til at skabe yderligere frustrationer og vrede blandt de mennesker, der havde ventet i mange timer på at passere broen. Det var en forkert beslutning at tage imod muligheden for, at bilen kunne fortsætte, og det beklager Kronprinsen.


Men hvad mener du? Er det i orden, at de kongelige får særbehandling?

 

Deltag i debatten herunder

 

 

Tekst: Nathalie Klein
Foto: Klavs Bo Christensen
Publiceret: 13-01-2015
Pin it

Relaterede artikler

Hjemmet i denne uge